יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות

חביתה עם פטריות וגבינה

31 אוגוסט 2016
(Visited 18,827 times, 8 visits today)

חביתה עם פטריות וגבינה

חביתת פטריות וגבינה, ארוחת ערב כיפית, שדרוג נהדר לחביתה הרגילה. זה ממש פינוק שווה להכין ולהנות.  כמה הפתעות טעימות יש בפנים והגבינה נמסה לה…

2  מנות

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
בצל בינוני קצוץ דק
שן שום שמנמנה פרוסה
8 פטריות שמפיניון פרוסות
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
שליש כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות חלב
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במחבת 2 – 3 כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל לטיגון של 2 דקות להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.

3. בינתיים לטרוף בקערה ביצים, גבינה פטרוזיליה, חלב, להוסיף את הפטריות והבצל לערבב טוב.

4. להוסיף כף שמן למחבת ולהחזיר את הבלילה, לשטח באופן שווה ולטגן כדקה.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

6. להפוך על צלחת הגשה ולחתוך למשולשים.

חביתה עם פטריות וגבינהחביתה עם פטריות וגבינהחביתה עם פטריות וגבינה

חביתה עם פטריות וגבינהחביתה עם פטריות וגבינהחביתה עם פטריות וגבינה

גולשים מכינים וממליצים:

חנה : “פשוט טעים!
ומגרה מאוד!”

חני : “היי ניקי, כמו כל המתכונים שלך יצא ממש טעיםםם, קל להכנה, והרעיון לצפות את ידית המחבט בנייר כסף עבד מעולה! מומלץ בחום!!!”

הרשם
עדכן
10 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

כל כך פשוט וכל כל טעים!!! לא היה לי מספיק גבינה צהובה אז שמתי קצת גבינה צהובה 9 אחוז וקצת קוביות בולגרית ויצא מדהים!!! כמו פשטידה

אני מכניסה את המחבת לתוך התנור?

יצא ממש טעים תודה רבה לך,
יש לך מתכונים מדהימים אוהבת להיכנס לאתר שלך[=

היי,
כרגע אופה בתנור 🙂
נאלצתי לערבב את כל החומרים במחבת ולא יצא לי עגול מושלם כמו אצלך בתמונות..
כמה זמן בערך מחכים עד שזה תופח?

תודה!

מוששש

יצא ממש טעים
טיגנתי ולא אפיתי

הי ברכות על האתר החדש
התגובה שלי לא קשורה לכאן אבל אני מנסה לחפש מתכון של קדרת גרונות הודו או משהו בסגנון שהכנתי מפה פעם ולא מצליחה לחפש. כשאני עושה חיפוש האפליקציה נסגרת לי. תוכלי בבקשה לתת לי קישור?
מודה לך מאד על הכל