חביתה עם פטריות וגבינה
חביתת פטריות וגבינה, ארוחת ערב כיפית, שדרוג נהדר לחביתה הרגילה. זה ממש פינוק שווה להכין ולהנות. כמה הפתעות טעימות יש בפנים והגבינה נמסה לה…
2 מנות
מרכיבים:
2 ביצים גדולות
בצל בינוני קצוץ דק
שן שום שמנמנה פרוסה
8 פטריות שמפיניון פרוסות
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
שליש כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות חלב
מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לשים במחבת 2 – 3 כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל לטיגון של 2 דקות להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.
3. בינתיים לטרוף בקערה ביצים, גבינה פטרוזיליה, חלב, להוסיף את הפטריות והבצל לערבב טוב.
4. להוסיף כף שמן למחבת ולהחזיר את הבלילה, לשטח באופן שווה ולטגן כדקה.
5. להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.
6. להפוך על צלחת הגשה ולחתוך למשולשים.
גולשים מכינים וממליצים:
חנה : "פשוט טעים!
ומגרה מאוד!"
חני : "היי ניקי, כמו כל המתכונים שלך יצא ממש טעיםםם, קל להכנה, והרעיון לצפות את ידית המחבט בנייר כסף עבד מעולה! מומלץ בחום!!!"