

פנקייק מהיר בתנור
המתכונים הכי טובים אלו המתכונים שהכל נכנס לקערה אחת לערבב וזהו, שתי דקות הכנה ותוך 20 דקות הגשתי לשולחן זה מושלם, ללא הקצפה ובלי הפרדה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר זה באמת פשוט ביותר.
אני אוהבת לפנק את הילדים עם הפנקייק הזה, אם אני רוצה להשקיע אני מוסיפה סירופ מייפל רוב הפעמים הילדים יורדים על זה ברגע שזה יוצא מהתנור זה הכי טעים כשזה חם.
מחבת קוטר 18
מרכיבים:
2 ביצים גדולות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
100 ג’ גבינה לבנה 9% (2 כפות גדושות מאוד)
כפית תמצית וניל
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף נוספת)
חצי כפית א. אפייה
הכנות:
1. לפני הכל לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לטרוף ביצים וסוכר כדקה, להוסיף את הגבינה ותמצית הווניל ולהמשיך לטרוף, להוסיף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף ולערבב לבלילה אחידה.
3. לשים במחבת חמה בקוטר 18 2 כפות שמן, להכניס את הבלילה לטגן כדקה וחצי, להעביר לתנור ולאפות עוד כ 20 דקות, העוגה מתייצבת והדפנות מזהיבות.
*4. לחתוך לשמונה משולשים (כמו פיצה) או פחות, להגיש עם סירופ מייפל, ממרח שוקולד, מומלץ להגיש מייד.
כדאי לדעת ש…
2 כפות שמן זה הכל, חייבים לטגן לפני הכניסה לתנור, לא ניסיתי להכין פרווה. הכנתי את המתכון שלוש פעמים ברציפות בגלל זה מופיעים בתמונות שלושה פנקייקים, מהמתכון יוצא פנקייק אחד.
גולשים מכינים וממליצים:
מירי : “-פצצה! יצא מהמם! הילדים חיסלו לארוחת הערב. אגב גם אני הכנתי שלוש פעמים ברציפות…. איזה נחת לראות את זה נגמר! לא תאמיני, חלקם זילפו לעצמם דבש והתלקקו”
שאלה.כמכ זםן בתנור? אין לי מחבת לתנור אז אני רוצה ישר לתבנית
חייב מחבת לתנור
האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין 80 אחוז במקום הקמח הלבן והאם אפשר להפחית סוכר?
האפייה היא בתוכנית טורבו או רגיל?
לא הבנתי איך להעביר לתנור מהמחבת? ישר על תבנית עם נייר אפייה? זה קצת נשפך החלק העליון הלא מבושל.
צריך להפוך לפני ההכנסה לתנור?
משהי הכינה בלי טיגון? ישר לתנור?
אני הכנתי רק במחבת ומאוד טעים