פוקצ’ה קפרזה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פוקצ'ה קפרזה

פוקצ'ה קפרזה

טעים טעים ועוד פעם טעים, לא יאומן כמה שהדברים הפשוטים בחיים עושים כזה טוב. התענגנו על הפוקצ’ה הזאת היא כל כך טעימה רכה וזהובה עם העגבניות והמוצרלה והנגיעות של הבזיליקום , שידרוג נהדר לארוחת ערב. תתכוננו להתמכר זה טעים ביותר.

3 פוקצ’ות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)

ציפוי:
20 כדורי מוצרלה קטנים
צימוקי עגבניות שרי
עלי בזיליקום

הכנות:

1. כ 20 עגבניות שרי להכין לפי המתכון הזה.

2. לשים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן ובסוף את המים לעבד  לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 – 40  דקות בקערה מכוסה.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים לעגל לכדור ולהתפיח 10 דקות, לרדד כל חלק לאליפסה מאורכת להניח בתבנית להתפיח 15 – 20 דקות. בינתיים להדליק את התנור על 220 מעלות.

4. לעשות בורות עם האצבעות בבצק, הוא אמור להיות תפוח ורך. להבריש בנדיבות עם שמן זית ולפזר מלח גס.

5. לאפות כ 20 – 25 דקות הבצק מזהיב יפה, כשהפוקצ’ות מוכנות להזליף מעל שמן זית לפזר את העגבניות את כדורי המוצרלה ואת עלי הבזיליקום.

מעולה!

כדאי לדעת ש…
את הפוקצ’ות ניתן להכין מראש ולהקפיא, נהדרות גם בלי התוספות.

18906 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פוקצ'ה קפרזה

פוקצ'ה קפרזהפוקצ'ה קפרזהפוקצ'ה קפרזה

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

איך אפשר להכפיל כמויות שיתאים לקילו קמח?