תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

מעולה! כמה טעים. לא תיארתי לעצמי שהשילוב הזה כל כך מוצלח זה עלה על כל הציפיות שלי. במתכון אחד יש הכל בלי בשר בכלל ואפילו לא צריך. טעים ביותר.

מרכיבים:

10 תפוחי אדמה קטנים אבל לא קטנים מאוד
(יש שקיות מוכנות והכוונה לא לתפוחי אדמה למיקרו)
מלח גס
שמן קנולה
200 ג’ תרד טרי
חבילת פטריות שמפיניון
בצל גדול
4 שיני שום
מלח


הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות לפני הכל.

2. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, לחתוך כל תפוח אדמה לארבעה חלקים, להניח בתבנית עם נייר אפייה להזליף שמן מעל ולפזר מלח גס.

2. לשים בחלק העליון של התנור ולאפות כ 40 דקות או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע זהוב.

3. להרתיח סיר עם מים להוסיף את התרד לבשל כמה דקות לסנן לסחוט ולקצוץ.

4. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לחתוך את הבצל והשום ולטגן עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטיגון בערך שתי דקות על אש גבוהה, להוסיף את התרד לערבב ולהוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כדקה לתבל עם מלח.

5. לעשות שני בורות במחבת  בכל בור לשבור ביצה, לכסות ולטגן עד שהביצה מוכנה.

נהדר.

11798 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריות


21
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

אפשר לוותר על התרד?
או שבמקום קפוא?
תודה;)

בתיה

היי ניקי
תקשיבי, התמונה גירתה אותי, החלטתי ללכת על זה, חששתי מבעלי שלא מת על ירוק…
הסיר התחסל!!!
פשוט מעדן, בול לפי המתכון, פשוט מיוחד וטעים!!
תודה!
כיף שכאישה חרדית אני יכולה למצוא אצלך את כל המתכונים ללא שום בעית כשרות.
תודה!