יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מתכוני תפוחי אדמה תוספות

תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

3 ינואר 2018
(Visited 21,457 times, 3 visits today)
תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

מעולה! כמה טעים. לא תיארתי לעצמי שהשילוב הזה כל כך מוצלח זה עלה על כל הציפיות שלי. במתכון אחד יש הכל בלי בשר בכלל ואפילו לא צריך. טעים ביותר.

מרכיבים:

10 תפוחי אדמה קטנים אבל לא קטנים מאוד
(יש שקיות מוכנות והכוונה לא לתפוחי אדמה למיקרו)
מלח גס
שמן קנולה
200 ג' תרד טרי
חבילת פטריות שמפיניון
בצל גדול
4 שיני שום
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות לפני הכל.

2. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, לחתוך כל תפוח אדמה לארבעה חלקים, להניח בתבנית עם נייר אפייה להזליף שמן מעל ולפזר מלח גס.

2. לשים בחלק העליון של התנור ולאפות כ 40 דקות או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע זהוב.

3. להרתיח סיר עם מים להוסיף את התרד לבשל כמה דקות לסנן לסחוט ולקצוץ.

4. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לחתוך את הבצל והשום ולטגן עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטיגון בערך שתי דקות על אש גבוהה, להוסיף את התרד לערבב ולהוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כדקה לתבל עם מלח.

5. לעשות שני בורות במחבת  בכל בור לשבור ביצה, לכסות ולטגן עד שהביצה מוכנה.

נהדר.

תפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריות

הרשם
עדכן
33 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, האם אפשר לוותר על הביצים?

זה יוצא טוב גם בלי ביצה?? לא אוכלים בייצים אבל בעלי מאד רוצה תבשיל טעים עם תרד…

שלום ניקי,
ראשית, מאוד נהנית מהמתכונים שלך. תודה רבה.
ולשאלתי, אם אני מחליפה את התרד בעלי מנגולד גם אותם צריך להרתיח בסיר מים?

לא הבנתי מה הקטע של הביצים,אם אני קורטת את המתכון הביצים יוצאות מבושלות(כמו בשקשוקה??)

הי, אפשר להחליף את התרד במנגולד?

מושלם רעיון גדול וטעים

אפשר לוותר על התרד?
או שבמקום קפוא?
תודה;)