יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מתכוני תפוחי אדמה תוספות

תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

3 ינואר 2018
(Visited 20,916 times, 1 visits today)
תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

מעולה! כמה טעים. לא תיארתי לעצמי שהשילוב הזה כל כך מוצלח זה עלה על כל הציפיות שלי. במתכון אחד יש הכל בלי בשר בכלל ואפילו לא צריך. טעים ביותר.

מרכיבים:

10 תפוחי אדמה קטנים אבל לא קטנים מאוד
(יש שקיות מוכנות והכוונה לא לתפוחי אדמה למיקרו)
מלח גס
שמן קנולה
200 ג’ תרד טרי
חבילת פטריות שמפיניון
בצל גדול
4 שיני שום
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות לפני הכל.

2. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, לחתוך כל תפוח אדמה לארבעה חלקים, להניח בתבנית עם נייר אפייה להזליף שמן מעל ולפזר מלח גס.

2. לשים בחלק העליון של התנור ולאפות כ 40 דקות או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע זהוב.

3. להרתיח סיר עם מים להוסיף את התרד לבשל כמה דקות לסנן לסחוט ולקצוץ.

4. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לחתוך את הבצל והשום ולטגן עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטיגון בערך שתי דקות על אש גבוהה, להוסיף את התרד לערבב ולהוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כדקה לתבל עם מלח.

5. לעשות שני בורות במחבת  בכל בור לשבור ביצה, לכסות ולטגן עד שהביצה מוכנה.

נהדר.

תפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריות

הרשם
עדכן
33 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, האם אפשר לוותר על הביצים?

זה יוצא טוב גם בלי ביצה?? לא אוכלים בייצים אבל בעלי מאד רוצה תבשיל טעים עם תרד…

שלום ניקי,
ראשית, מאוד נהנית מהמתכונים שלך. תודה רבה.
ולשאלתי, אם אני מחליפה את התרד בעלי מנגולד גם אותם צריך להרתיח בסיר מים?

לא הבנתי מה הקטע של הביצים,אם אני קורטת את המתכון הביצים יוצאות מבושלות(כמו בשקשוקה??)

הי, אפשר להחליף את התרד במנגולד?

מושלם רעיון גדול וטעים

אפשר לוותר על התרד?
או שבמקום קפוא?
תודה;)