תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

תפוחי אדמה עם תרד ופטריות

מעולה! כמה טעים. לא תיארתי לעצמי שהשילוב הזה כל כך מוצלח זה עלה על כל הציפיות שלי. במתכון אחד יש הכל בלי בשר בכלל ואפילו לא צריך. טעים ביותר.

מרכיבים:

10 תפוחי אדמה קטנים אבל לא קטנים מאוד
(יש שקיות מוכנות והכוונה לא לתפוחי אדמה למיקרו)
מלח גס
שמן קנולה
200 ג’ תרד טרי
חבילת פטריות שמפיניון
בצל גדול
4 שיני שום
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 220 מעלות לפני הכל.

2. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, לחתוך כל תפוח אדמה לארבעה חלקים, להניח בתבנית עם נייר אפייה להזליף שמן מעל ולפזר מלח גס.

2. לשים בחלק העליון של התנור ולאפות כ 40 דקות או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע זהוב.

3. להרתיח סיר עם מים להוסיף את התרד לבשל כמה דקות לסנן לסחוט ולקצוץ.

4. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לחתוך את הבצל והשום ולטגן עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטיגון בערך שתי דקות על אש גבוהה, להוסיף את התרד לערבב ולהוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כדקה לתבל עם מלח.

5. לעשות שני בורות במחבת  בכל בור לשבור ביצה, לכסות ולטגן עד שהביצה מוכנה.

נהדר.

22108 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריותתפוחי אדמה עם תרד ופטריות

23
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדסה

ויתרתי על הביצים, כי זה לשבת. בסדר? הנחתי במקרר עד שבת בבקר

הדסה

אני רוצה להשתמש בתרד קפוא שיש לי, בסדר?

רחל

עוד מתכון מדהים.
כשזה הגיע לשולחן והאורחים שאלו מה זה ושוב עניתי ניקי… זה כבר היה מצחיק.
הם שאלו אם אני מעבירה לך אחוזים…
אז אמרתי להם שיחכו למנה אחרונה שזה הקרמבל תפוחים… שבאמת סגר יפה את הערב.
תודה שעזרת לי להכין חג שבועות קל וטעים…

שיקמה

שלום ניקי ,, האתר שלך מדהים קודם כל וגיליתי אותו ותמיד נכנסת ומבשלת ממך… יש לי שאלה ,, האם אפשר להחליף את התפוחי אדמה בבטטות ?

רותי פרידמן

היי ניקי
אין על המתכונים הטעימים שלך קלים ומהירים להכנה ובעיקר טעימיים
אם אני משתמשת בתפוחי אדמה רגילים כמה צריך??

קרן

הי ניקי, ראשית תודה על כל המתכונים הנפלאים, שבלעדיהם אני לא נכנסת למטבח..
אפשר עם תפוחי אדמה רגילים?

ליבי

אני אוהבת מתכונים מענינים!!!
אפשר במקום תרד משהו אחר? כמו ברוקולי למשל?