


מאפה גבינות בבצק עלים
זה משגע! הכנתי את זה בסוף השבוע ההכנה קלה ביותר ואני יודעת שאני כותבת את זה הרבה אבל זה באמת כלום עבודה, לערבב למרוח ולתנור זה כל העניין. יצא נפלא ממש כמו חטיף טעים.
הרבה ירקות ליד ושוב פעם אני אומרת לעצמי חבל שלא הכנתי כפול.
מתכון מהיר קל וטעים כמו שמתכונים צריכים להיות.
מרכיבים:
שליש חבילת בצק עלים / פילאס
3 כפות יפות של קוטג’
2 כפות יפות גבינה לבנה
ביצה
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינת פרמזן
30 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
חצי כפית מלח מעט יותר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. להניח את הבצק על נייר אפייה בתבנית, לשים את כל המצרכים בקערה ולערבב עד שהכל אחיד, לשטח באופן שווה על הבצק ולהשאיר דפנות.
3. להכניס לתנור ולאפות 25 – 30 דקות או עד שהשוליים מזהיבים יפה.
*4. לקרר קצת ולחתוך לקוביות.
ניתן להקפיא.
28303 צפיות 7 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
טובה : “טעים מאודדדד !! ממכר !!”
תודה
היי ניקי מה נשמע אני רוצה להכין מאווווד אבל יש לי שאלה קטנה האם זה יוצא דק או שזה עובי נורמאלי
אשמח אם תעני לי תשובה
תודה רבה
ביי
אין לי גבינת פריזמן ובולגרית חובה לשים או שאפשר משהו אחר???
זה יוצא דק מידי???
רוצה להכין ואני רוצה לדעת אם זה יוצא דק או עובי
בסדר
וגם אם אני יכולה לעשות בצק עלים עם גבינה+פרינג וסוכר?
אשמח אם תעני לי תשובה מהר
הי ניקי מה ההבדל בין בצק פילאס לעלים? בכל מה שכתוב בצק עלים אפשר להמיר לפיליאס? פשוט יש לי 2 פילאס בבית ולא עלים
3 ימים