


מאפה גבינות בבצק עלים
זה משגע! הכנתי את זה בסוף השבוע ההכנה קלה ביותר ואני יודעת שאני כותבת את זה הרבה אבל זה באמת כלום עבודה, לערבב למרוח ולתנור זה כל העניין. יצא נפלא ממש כמו חטיף טעים.
הרבה ירקות ליד ושוב פעם אני אומרת לעצמי חבל שלא הכנתי כפול.
מתכון מהיר קל וטעים כמו שמתכונים צריכים להיות.
מרכיבים:
שליש חבילת בצק עלים / פילאס
3 כפות יפות של קוטג’
2 כפות יפות גבינה לבנה
ביצה
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינת פרמזן
30 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
חצי כפית מלח מעט יותר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. להניח את הבצק על נייר אפייה בתבנית, לשים את כל המצרכים בקערה ולערבב עד שהכל אחיד, לשטח באופן שווה על הבצק ולהשאיר דפנות.
3. להכניס לתנור ולאפות 25 – 30 דקות או עד שהשוליים מזהיבים יפה.
*4. לקרר קצת ולחתוך לקוביות.
ניתן להקפיא.
30016 צפיות 126 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
טובה : “טעים מאודדדד !! ממכר !!”
היי ניקי יקרה,
2 שאלות:
יש לי בצק פילאס תורכי – מתאים?
אין לי פרמזן
יש לי : צהובה ובולגרית
האם מסתדר?
הי ניקי, תוכלי להסביר איך להשתמש בבצק פילאס? רק להפשיר ולמרוח מעל את התערובת?
כמה ריבועים יוצא בערך? והאם אפשר להוסיף כל מיני תוספות כמו פטריות וזיתים מעל?
מתכון ממש קל, הכנתי על בצק של מלאווח. יצא מעולה, תודה רבה
הי ניקי אפשר בצק עלים רגיל?מה אפשר לשים במקום פרמזן?
זה הולך גם עם בצק של פיצה?
מי שאין לו יכולת שליטה עצמית שלא יכין 🙂 איזה טעים זה! חיסלתי את כל המגש כמעט לבד