מאפה תפוחי אדמה וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה תפוחי אדמה וגבינות

מאפה תפוחי אדמה וגבינות

אני אוהבת להכין דברים טובים שיוצאים טוב. עברנו את סוף השבוע ומתאים לי להתחיל את יום ראשון עם מאפה קליל של גבינות ותפוחי אדמה.
מושלם לארוחת ערב מתאים אחרי יום עבודה ארוך ליד מרק טוב ועם סלט ירקות. 10 דקות בהגזמה וזה נכנס לתנור. מאפה של בית שעושה טוב על הלב.

אינגליש קייק / תבנית עגולה קוטר 18

מרכיבים:

עלה מלאווח
2 תפוחי אדמה בינוניים
בצל
200 ג’ שמנת חמוצה (גביע)
כפית שום כתוש
2 ביצים גדולות
70 ג’ גבינה צפתית
70 ג’ גבינת פרמזן
כפית מלח

הכנות:

1. להפשיר את המלאווח כשתי דקות ולחתוך לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הקוביות עד הזהבה משני הצדדים ולהעביר לקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לאותה מחבת שטיגנו את המלאווח להוסיף כף שמן לקצוץ את הבצל לטגן שתי דקות ולהוסיף למלאווח.

4. לגרד את התפוחי אדמה גירוד גס להוסיף למלאווח יחד עם השמנת, שום, גבינות ביצים ומלח, לערבב לעיסה אחידה. לשמן את התבנית להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות.

כדאי לדעת ש…
במקום מלאווח אפשר לשים שליש כוס קמח תופח

5891 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפה תפוחי אדמה וגבינותמאפה תפוחי אדמה וגבינות

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
.

היי ניקי,
אפשר להכין רק עם גבינה לבנה וצהובה, ולהשתמש בקמח?
או שזה כבר ייצא ממש דל?

אנה דינבורג

אפשר להחליף את השמנת במשהו אחר?

הדסה יצחקי

רוצה להשתמש בקמח תופח. איך?

ליאור

היי ניקי אפשר במקום הפרמזן והצפתית גבינה צהובה מגורדת? פשוט יותר זמין בבית

אילה

ניקי יקרה האם אפשר ירק אחר במקום תפוחי אדמה??