יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מתכוני ירקות - צמחוני סדנאות

לביבות בטטה קלאסיות

10 דצמבר 2017
(Visited 45,348 times, 1 visits today)
לביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיות

מתכון פשוט וקל להפליא ללביבות נהדרות, נכון שזה בסך הכל לביבות אבל הן כל כך טעימות, המתיקות של הבטטה, המטבל שמנת שמשדרג את הלביבות ברמות, ביחד זה צירוף מושלם טעים טעים.

20 לביבות

מרכיבים:

3 בטטות בגודל בינוני – קטן
בצל
3 כפות שמן
50 ג' קמח (5 כפות)
ביצה L
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. לגרד את הבטטות והבצל גס בחורים הגדולים ולעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב, להרטיב את הידיים ליצור לביבות וקצת לשטח אותן.

*2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
אל תוותרו על המטבל שמנת הוא פיצוץ עם הלביבות וטעים בפני עצמו, רוצים לשדרג ? תטגנו את הבצל.
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ"פ החדר.
רוצים לביבות בטטה אפויות ? תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.
אפשר להוריד בטטה אחת ולהוסיף 2 גזרים או תפוח אדמה, לא מתאים לאפייה.

לביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיות

הרשם
עדכן
34 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן