לביבות בטטה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיות

מתכון פשוט וקל להפליא ללביבות נהדרות, נכון שזה בסך הכל לביבות אבל הן כל כך טעימות, המתיקות של הבטטה, המטבל שמנת שמשדרג את הלביבות ברמות, ביחד זה צירוף מושלם טעים טעים.

20 לביבות

מרכיבים:

3 בטטות בגודל בינוני – קטן
בצל
3 כפות שמן
50 ג’ קמח (5 כפות)
ביצה L
כפית מלח


הכנות:

  1. 1. לגרד את הבטטות והבצל גס בחורים הגדולים ולעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב, להרטיב את הידיים ליצור לביבות וקצת לשטח אותן.

2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
אל תוותרו על המטבל שמנת הוא פיצוץ עם הלביבות וטעים בפני עצמו, רוצים לשדרג ? תטגנו את הבצל.
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר.
רוצים לביבות בטטה אפויות ? תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.
אפשר להוריד בטטה אחת ולהוסיף 2 גזרים או תפוח אדמה, לא מתאים לאפייה.

15905 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיות


19
תגובות

  הרשם  
עדכן
דליתה

וואוו כמה שהן טעימות!!
לשמחתי הילדים לא אוהבים בטטה (;
הוספתי מעט צ’ילי מיובש לפיקנטיות

שני

הי..פה אפשר בלי בצל ?

טלי

ניקי שלום . הלביבות יצאו שחומות ומטוגנות יפה מבחוץ אך בפנים הכל היה “חי ” ונוזלי . מה לעשות ?

גל :-)

מה יותר טעים המטוגנות או האפויות? מתלבטת מה להכין פעם ראשונה לילדים