יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מתכוני ירקות - צמחוני סדנאות

לביבות בטטה קלאסיות

10 דצמבר 2017
(Visited 30,741 times, 2 visits today)
לביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיות

מתכון פשוט וקל להפליא ללביבות נהדרות, נכון שזה בסך הכל לביבות אבל הן כל כך טעימות, המתיקות של הבטטה, המטבל שמנת שמשדרג את הלביבות ברמות, ביחד זה צירוף מושלם טעים טעים.

20 לביבות

מרכיבים:

3 בטטות בגודל בינוני – קטן
בצל
3 כפות שמן
50 ג’ קמח (5 כפות)
ביצה L
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

  1. 1. לגרד את הבטטות והבצל גס בחורים הגדולים ולעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב, להרטיב את הידיים ליצור לביבות וקצת לשטח אותן.

*2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
אל תוותרו על המטבל שמנת הוא פיצוץ עם הלביבות וטעים בפני עצמו, רוצים לשדרג ? תטגנו את הבצל.
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר.
רוצים לביבות בטטה אפויות ? תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.
אפשר להוריד בטטה אחת ולהוסיף 2 גזרים או תפוח אדמה, לא מתאים לאפייה.

לביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיות

הרשם
עדכן
28 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי . קריטי ביצה גודל L? אן אן יש רק מדיום איך להתנהל ? תודה

יש לך רעיון איך אפשר להפוך את זה לטבעוני

האם אפשר להכין עם קמח תופח? אין לי קמח רגיל.

האם אפשר לשים קמח תפוח אדמה במקום קמח רגיל?

פעם קודמת הכנתי את הלביבות האפויות יצא מדהים! היום הכנתי את המתכון הזה, כמובן שטיגנתי את הבצל. יצא מושלם!!!!! תודה רבה לך

וואוו כמה שהן טעימות!!
לשמחתי הילדים לא אוהבים בטטה (;
הוספתי מעט צ’ילי מיובש לפיקנטיות

הי..פה אפשר בלי בצל ?