לביבות בטטה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיות

כמה פשוט ככה טעים, לא צריך יותר מזה. לביבות של פעם אבל לא עם תפוח אדמה אלא בטטה אני בעד גיוון בחיים. זה ברור שיצא נהדר.

12 לביבות

מרכיבים:

2 בטטות בגודל בינוני
בצל מגורד
3 כפות שמן
5 כפות קמח
ביצה
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. לגרד את הבטטות והבצל ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

2. ליצור לביבות קצת לשטח אותן.

3. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

4. להגיש עם המטבל שמנת הוא מעולה עם הלביבות, יוצא טעים ברמות הלביבות מתחסלות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.

10945 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לגרד את הבטטותלביבות בטטה קלאסיותלערבב את כל המצרכיםלביבות בטטה קלאסיותלטגן את הלביבות עד הזהבהלביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיות

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
גל :-)

מה יותר טעים המטוגנות או האפויות? מתלבטת מה להכין פעם ראשונה לילדים