לביבות בטטה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיות

מתכון פשוט וקל להפליא ללביבות נהדרות, נכון שזה בסך הכל לביבות אבל הן כל כך טעימות, המתיקות של הבטטה, המטבל שמנת שמשדרג את הלביבות ברמות, ביחד זה צירוף מושלם טעים טעים.

20 לביבות

מרכיבים:

3 בטטות בגודל בינוני – קטן
בצל
3 כפות שמן
50 ג’ קמח (5 כפות)
ביצה L
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. לגרד את הבטטות והבצל גס בחורים הגדולים ולעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב, להרטיב את הידיים ליצור לביבות וקצת לשטח אותן.

*2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
אל תוותרו על המטבל שמנת הוא פיצוץ עם הלביבות וטעים בפני עצמו, רוצים לשדרג ? תטגנו את הבצל.
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר.
רוצים לביבות בטטה אפויות ? תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.
אפשר להוריד בטטה אחת ולהוסיף 2 גזרים או תפוח אדמה, לא מתאים לאפייה.

27788 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיות

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
גל היי ניקי

כשרשמת מטבל שמנת התכוונת לכל שמנת שקונים בסופר או שיש לך מתכון גם לזה? 🙂

לימור

ניקי יקרה-
המתכון ממש קל וברור אבל משום מה בחביבות מתפרקות לי בטיגון.אשמח לדעת למה…
תודה!

נילי

בוקר טוב ניקי יקרה
אפשר לאפות אותן?

מיטל

יצא 10!!! תודה ניקי

רבקה שרוני

הי ה3 כפות שמן גם לתערובת או שזה בשביל הטיגון ?

אפרת

המון תודה

אפרת

האם ניתן איכשהו להפוך אותן לכשרות לפסח ולשים קמח מצה במקום קמח רגיל?