יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לחנוכה מתכונים לשבועות שבועות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

4 ינואר 2017
(Visited 9,440 times, 1 visits today)
לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

לביבות אצלי זה לא רק חנוכה, אני אוהבת להכין לביבות כל השנה. תחשבו על ארוחת ערב מפנקת, לביבות ירק עם גבינות שאני אוהבת (כבר אמרתי שאני מאוד אוהבת גבינות ?) מרק טוב ליד ואם בא לי ממש להשקיע אני מוסיפה פסטה ברוטב שמנת ולחמניות שום. מצידי עכשיו שתיהיה סערה בחוץ זאת ארוחת הערב המושלמת מבחינתי. קבלו לביבות מושלמות.

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה
בטטה
בצל
שן שום
ביצה
5 כפות קמח
50 ג' גבינה בולגרית
50 ג' גבינת קשקבל
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לקלף את הירקות, תפוח אדמה אחד להניח בתוך המים ולבשל עד שהוא רך.

2. לשים במחבת חמה 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להכניס למחבת ולטגן כשתי דקות מידי פעם לערבב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל ולהמשיך לטגן. (תהנו מהריח)

3. לגרד את שאר הירקות, למעוך את התפוח אדמה המבושל, להוסיף את שאר המצרכים כולל הבצל, לערבב עד שהכל אחיד.

4. להרטיב את הידיים וליצור לביבות.

5. לשים כמה כפות שמן במחבת ולטגן עד הזהבה משני הצדדים, להעביר לנייר סופג.

6. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן ולאפות את הלביבות כ 30 דקות צד אחד או עד שמזהיב (לא לנסות להפוך אם נדבק, סבלנות) להפוך ולאפות עד שמזהיב כ 20 דקות.

טעים!

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינותלביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינותלביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

גולשים מכינים וממליצים:

עדנה : "תודה לך ניקי על מתכונים הנפלאים והקלים.הם טעימים בטירוף.כל אורחי נהנו מכך בשמונת ימי החנוכה.
אין עליך."

הרשם
עדכן
35 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן