יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפינס מלוחים מתכונים לשבועות פשטידות שבועות

מאפינס בטטה וגבינות

14 ינואר 2017
(Visited 45,240 times, 6 visits today)
מאפינס בטטה וגבינות

מאפינס בטטה וגבינות

מאפינס זאת אחלה דרך להכניס לילדים ירקות אבל לא רק, אני אוהבת להוסיף גבינות ועדיף שיהיו כמה סוגי גבינות. (גם אפשר לנשנש בדרך, זה טעים).
זוכרים שכתבתי על גבינות ? המאפינס האלה זאת אחלה דרך לגמור את שאריות הגבינות שיש בבית וזאת דרך נהדרת לשדרג את המאפינס.
קטנים זהובים עם טעמים נהדרים מהסוג שכיף לתת ביס. יש לי ארוחת ערב טעימה 🙂

מרכיבים:

300 ג’ בטטה חתוכה קטן (כוס קוביות)
בצל
2 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
שליש גביע קוטג’
חצי כוס חלב
2 כפות גבינה לבנה
50 ג גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

הכנות:

1. לשים במחבת 3 כפות שמן ולטגן את קוביות הבטטה עד שהן מזהיבות ומתרככות, לשמור בצד.

2. להוסיף למחבת שתי כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולהוסיף למחבת, לטגן תוך כדי בחישה עד שהבצל מזהיב ולהוסיף לבטטה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לערבב את כל המצרכים ולמלא את השקעים עד 3/4 גובה.

5. לאפות ב 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמאפינס יציבים.

מאפינס בטטה וגבינותמאפינס בטטה וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

משה : “יצא פצצה! הכנתי כמובן בתבניות שקעים מסיליקון, אל תשתמשו בשום דבר אחר. המאפינס יוצאים שלמים,יציבים ומגרים. חבל שאי אפשר לצרף תמונה…תודה על המתכון!”

אופירה : “היי ניקי, הכנתי את המאפינס האלה ואת המאפינס תירס להרמת כוסית העבודה,רוצה להגיד לך שתוך 5 דקות זה חוסל וכל כך התלהבו מהם.
תודה רבה!!!”

גילת : ” הכנתי ויצא פצצה. מתכון קל וטעים ברמות.”

הרשם
עדכן
92 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

נראה אחלה. אפשר להכין בתבנית פשטידה רגילה קלאסית?

האם במקום גבינה לבנה אפשר לשים קוטג או צהובה ?

ניקי יקרה, יצא מעולה! זריתי שומשום למעלה ובפעם הבאה אני אשאיר חלק מהגבינה הצהובה גם לחלק העליון. בטוח מכינה שוב בקרוב, תודה רבה!

שלום ניקי! שנה טובה! האם יש לך מתכון למאפינס ללא ביצים? אני שואלת עקב אלרגיה לביצים..תודה רבה!

איך זה בהקפאה?

היי ניקי
מתכון מושלם
האם הקמח בא לתת טעם או להחזיק או הפשטידה?

יצא לי עיסתי מידי ולא התגבש למאפין. הכנתי כמות כפולה וכרגע עשיתי רק חלק מהכמות. האם ניתן להציל את הבלילה?