לביבות ירק מטוגנות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לביבות ירק מטוגנות

יש מתכונים שמכינים פעם אחת ומתאהבים! אני כל כך אוהבת את הלביבות האלה, פריכות, טעימות, צבעוניות עם ירקות שיש לכל אחד במקרר.
אפשר להכין יום מראש ואפילו יומיים, זאת ארוחת ערב נהדרת עם גבינות ואיזה מרק טוב ליד. אפשר לאכול אותן בטמ”פ החדר והן מופלאות. ומי שרוצה יכול אפילו לאפות אותן. תראו את הסרטון שהכנתי ותכינו לביבות נהדרות.

20 לביבות

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
גזר גדול
זוקיני לא לקלף לשטוף טוב
בטטה קטנה
בצל בינוני
2 שיני שום
3 כפות גדושות קמח
ביצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף בצל ירוק קצוץ
כפית מלח

הכנות:

1. לחתוך תפוח אדמה אחד לשלושה חלקים, למלא סיר עם מים להרתיח לבשל את התפוח אדמה עד שהוא רך ולמעוך.

2. לקצוץ את הבצל ולטגן עם שתי כפות שמן עד שהוא מזהיב, תוך כדי לקצוץ את השום להוסיף לטיגון ולהוריד מהאש.

3. לגרד את הירקות שנותרו בקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

4. ליצור לביבות מעט ללחוץ, לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה ולהעביר לנייר סופג.

5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

*6. להגיש ערימת לביבות ליד מטבל שמנת, פוקצ’ה עגבניות מיובשותפיצה מרק עדשים ותחשבו כמה שהחיים טובים.

Fried veggie fritters

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר, מתאימות לפיקניק.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.
לא ניתן להכין את העיסה מראש, לעבוד מהר כי הירקות מגירים נוזלים.

114046 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות ירק מטוגנותלביבות ירק מטוגנותלביבות ירק מטוגנות

92
תגובות

  הרשם  
עדכן
אבי

קציצות מתפרקות. להוסיף ביצה או עוד קמח. לא מומלץ

גלי

במקום לגרר קצצתי את הירקות במג’ימיקס, יצא שיש קצת קוביות של בטטה קטנות, שנשארות טיפה קשות בלביבה. האם זה נורא? כי אני יודעת נגיד שלאכול תפו”א לא מבושל לגמרי זה מסוכן.. האם גם זה?

אורטל

אפשרי להכניס את העיסה לתנור בתבנית?

יערה

כמה זמן זה יכול להיות במקרר?

חן אבוגני

נראה מושלם כרגיל…אם לא אשים את הביצה זה יתפרק האפייה? תפוח האדמה המבושל לא יחזיק את זה?

נחמה

היי,
לא ראיתי בסרטון שאת עושה משהו עם הבצל והשום.
מה בדיוק לעשות איתם?

1 4 5 6