פרנץ טוסט מלוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרנץ טוסט מלוח

פרנץ טוסט מלוח

לפעמים הקסם הוא בדברים הפשוטים. מוקדש לכל הנשים העסוקות שתמיד מחפשות מה להכין לילדים ולפעמים אין מוזה. התלבטתי מאוד אם לעלות את “המתכון” לאתר. זה כל כך פשוט להכנה שזה נראה מצחיק לכתוב את זה, בסוף החלטתי לעלות אותו, מי שחובב מתכונים מסובכים מתבקש לוותר על הרשומה.

אני מזמן הגעתי למסקנה שמתכונים לא חייבים להיות מסובכים, לפעמים המתכונים שלוקח בדיוק דקה וחצי על השעון (ואני מתכוונת שתוך דקה וחצי מוכנים לאכילה) הם הכי טובים והכי טעימים.
האמת לקרוא “מתכון” למה שהכנתי זה קצת מוגזם, הוזמנו לארוחה על השולחן היו צלחות גדולות עם ערימות של פרוסות הסתקרנתי מאוד לדעת מה זה  מה אני אגיד לכם ברגע שהתיישבו אנשים לשולחן זה חוסל לא נשאר כלום, כל כך פשוט להכנה וטעים!
נהדר לארוחת ערב, או פינוק לילדים כשיש לחם מיותר לא חבל לזרוק לפח ? למה אתם מחכים ? תרוצו להכין…

מרכיבים:

פרוסות לחם
4 ביצים טרופות
3 כפיות גדושות שום כתוש
כוסברה קצוצה
כמון
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לטרוף ביצים, כוסברה ותבלינים, לטבול את פרוסות הלחם היטב. לטגן ולהזהיב משני הצדדים, להניח על נייר סופג, להגיש מיד.

אל תגלו כמה שזה היה פשוט להכין זה מביך כמה שזה פשוט אבל טעים!
19365 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב
 מסובך נכון ?
פרוסות לחם מתובלותפרוסות לחם מתובלות

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : הכנתי אתמול לארוחת ערב
5 דקות עבודה (אולי פחות)
מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבישג : “תודה רבה על המתכון הגאוני הזה
כל כך קל וכל כך טעים!!!”

חן : “הכנתי הבוקר בשביל בתי בת ה-9 חודשים והיא כל כך נהנתה! מתכון מושלם, תודה רבה!”

102
תגובות

  הרשם  
עדכן
לובה

רוצה לנסות היום את המתכון. ראיתי שכתבת בתגובות ששום טרי לא מתאים. אין לי בבית שום כתוש קפוא (האמת, רק הרגע נוד לי שקיים כזה דבר), אבל יש לי שום רגיל שמוכרים בסופרים. יש מכשיר מיוחד אצלנו ששמים לשם שן של שום, לוחצים ויוצאים קוביות קטנות. האם זה הכוונה שום כתוש? לא משנה שהוא נעשה משום טרי?
סליחה על הבורות – אני אמא טרייה ורק עכשיו התחלתי לנסות להכין אוכל.
תודה רבה

מוריה

ניקי יקרה, יש משהו שאפשר לשים במקום כוסברה? (יש לי פטרוזיליה.. הולך?)
ואפשר לכתוש שום או שיש צורך דווקא בכתוש הקפוא?
תודה!

תזונה בעייתית

היי ניקי, מה עושים במידה והילדים שונאים שום וכוסברה?
מרגישים את זה מאוד?

סיון

היי ניקי, רציתי לדעת:
א. האם אפשר במקום שום כתוש פשוט לחתוך את השום קצוץ?
ב. האם זה יוצא טוב גם עם לחם פרוס או שחייב שיהיה עבה?

תודה רבה!

שלי

הכנתי ויצא ממש טעים ומהר!! ממליצה מאווד!!!

אני

היי ניקי, מה שלומך?
הכנתי את הפרוסות אתמול בערב למשפוחה (כולל ההורים)
תוך שניות הכל חוסל!!!
חמי תותח במטבח ביקש את המתכון….
תודה רבה ניקי 🙂

ליאורה

היי ניקי

בהוראות ההכנה לא מוזכר כיצד לשלב את קערת פירורי הלחם
אני מניחה שדרך ההכנה היא כמו בשניצל???
תודות

1 2 3 8