יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות שבועות

לחם גבינות שטוח

2 מאי 2018
(Visited 24,018 times, 1 visits today)
לחם גבינות שטוח

לחם גבינות שטוח

לפני הכל אתם חייבים להכפיל כמויות אין מצב שזה לא מתחסל זה מופלא! הריח הנהדר שיש במטבח במהלך הקלייה, הגבינות נותנות טעם נהדר בכל ביס, נישנשתי בכיף כל הזמן בגלל שהן כל כך טעימות, הפיתה רכה וגמישה, תגישו עם גבינות למריחה וירקות ותתכוננו להתמכר למתכון נהדר.

16 יחידות

מרכיבים:

420 ג' קמח (3 כוסות)
11 ג' שמרים יבשים / 25 ג' שמרים טריים
כפית מלאה סוכר
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
יוגורט כבשים יוגורמה בית יצחק 140 ג'
ביצה
60 מ"ל מים פושרים (רבע כוס)
1/3 כוס גבינות מגורדות פרמזן וגאודה של בית יצחק

בנוסף עוד 70 ג' פרמזן ו 30 ג' גבינת גאודה מגורדות

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, שמרים והסוכר לערבב ולהוסיף את המלח, להוסיף את היוגורט ביצה והשמן ואת שאר המצרכים. ללוש לבצק אחיד במשך כמה דקות לוקח קצת זמן עד שהבצק מתאחד. לשמן קערה להניח את הבצק מכוסה ולהתפיח כשעתיים או עד שהוא מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 16 חתיכות, כל חתיכה לרדד לעלה קטן, לשים כפית פרמזן וחצי כפית גבינת גאודה, להרים את הדפנות ולסגור לכדור.

3. לכסות עם מגבת ולהתפיח כ 20 דקות. אחרי 20 דקות לרדד כל כדור לעיגול בקוטר 10 ס"מ, להתפיח 10 – 15 דקות.

4. לחמם מחבת יבשה להניח עלה ולקלות כשתי דקות התחתית מזהיבה ואז להפוך לצד השני עד שמזהיב ולהוציא החוצה, ככה להכין את כל הכדורים.

כדאי לדעת ש…
חוץ מהשמן בבצק אין שמן במתכון מדובר בקלייה ולא בטיגון, המתכון לא מתאים לתנור. אפשר להקפיא זה יוצא נהדר אחרי חימום במיקרו כאילו הכנתי בזה הרגע. תכפילו כמות הפיתות האלה מופלאות והטעם הנהדר של הגבינות רק עושה טוב. המתכון הזה חלבי ולא יכול להיות פרווה.

לחם גבינות שטוחלחם גבינות שטוחלחם גבינות שטוח

לחם גבינות שטוחלחם גבינות שטוחלחם גבינות שטוח

הרשם
עדכן
91 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, הכנתי ויצא מדהים!! תודה רבה!!
לא היה לי גאודה אז הכנתי עם פרמז׳ן ומוצרלה. בפעם הבאה שאכין אדאג שתהיה לי גם גאודה, ואני אנסה להכין את זה עם קמח מלא, הכמויות צריכות להיות אותו הדבר?

היי, רציתי לדעת למה אין אפשרות ללחוץ לייקים לתגובות באתר.

היי, זה משנה איזה גבינה קשה? יש לי צהובה ומוצרלה וצפתית.. יכול לעבוד?
מקסימום ננסה. תודה על המתכון. אחלה אתר. כן ירבו מתכונים טובים. ת'נקס
אורטל

וואו ניקי המתכונים שלך פשוט א ל ו פ י ם ברמות, אני בת 13 אבל אני זאת שמכינה את הרוב כי אני פשוט אוהבת והמתכונים שלך מאדדד עוזרים לי אז תודה רבה רבה
אגב עשיתי את הלחם השטוח הרגיל שלך ועכשיו הכנתי את הבצק של זה נראה סוףתודה כבר אמרתי?

נחטף!!! לא האמנתי. מתכון מהמם!!! תודה לך ניקי. את מדהימה.

היי ניקי, כמה זה 140 ג' יוגורט בכוסות?

היי ניקי
שאלה בבשקה כדי למנוע אי הבנה. האם את השליש כוס גבינות לשים (מלשון לישה) יחד עם כל הבצק?
בנוסף, כמה זה שמרים יבשים?
תודה רבה