כריך בולגרית ופסטו
בסך הכל כריך נכון ? לא בדיוק זה כריך שהכנתי עם המון אהבה ותשומת לב לפרטים, חשוב לי להשקיע כי אני מכינה לילדים וכל כריך צריך לצאת פגז יותר טוב מכל ארומה או בית קפה להכין בבית את הכריך המושלם.
אני ממליצה להשתמש במצרכים טובים אני מתחילה מהלחם מקמח מלא או כוסמין ממרח פסטו ביתי משובח מאוד מאוד טעים, אני מקפידה להחזיק כל הזמן במקרר נגמר ואני מכינה עוד, גבינה בולגרית טובה וירקות.
יוצא כריך אליפות והסוד שלי הוא כשמכינים לאנשים שאוהבים זה חייב לצאת טוב.
מרכיבים:
פרוסות לחם / לחמניות / פיתה / כל לחם שיש
פסטו משובח / אבוקדו
50 ג' גבינה בולגרית / צפתית
עגבנייה פרוסה
מלפפון פרוס דק
מלח – פלפל
הכנות:
1. למרוח שכבה יפה של פסטו על פרוסת הלחם מעל לשים גבינה בולגרית פרוסות עגבנייה ולסיים עם פרוסות מלפפון, להמליח ולפלפל.
2. לסגור עם פרוסה נוספת ולחצות באמצע.
חלום!