יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים לשבועות שבועות

מאפה תרד מדהים!

17 פברואר 2019
(Visited 22,443 times, 11 visits today)

מאפה תרד מדהים!

אחד הדברים הכי טובים שיש לאכול זה תרד, אני מוסיפה גבינות וביחד זה שילוב שקשה לעמוד בפניו.  כבר אמרתי לכם שאני חולת שמרים ? מכל מה שאני מכינה ואני מכינה המון דברים תנו לי להתעסק עם שמרים ואני מאושרת 🙂
השתמשתי בפטנט נהדר להכין את המאפה המדהים הזה, הייתם מאמינים שלקח לי 5 דקות והוא היה מוכן ? לאפות בטוסטר זה קסם! התוצאה משגעת מפנקת וממש לא קשה להכין. תפנקו את המשפחה בכיף.

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים (6 ג') / שליש שקית שמריים טריים (16 -17 ג')
60 מ"ל שמן קנולה (1/4 כוס)
160 מ"ל מים חמים (2/3 כוס)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי תרד וגבינות :
400 ג' תרד
50 ג' גבינה בולגרית
50 ג' גבינה צפתית
80 ג' גבינה צהובה
בצל
ביצה
חצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

1. לשים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח ולהוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה פלוס.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד כל אחד למלבן, חשוב שהמלבן יהיה בגודל השטח של הטוסטר וקצת פחות שישארו שוליים, מלבן אחד להניח בתוך הטוסטר (לא להדליק) ולהתפיח כ 30 דקות.

3. הכנת המילוי: להרתיח סיר עם מים להכניס את התרד לחלוט את התרד כ 10 דקות במים רותחים, לסנן לסחוט טוב ולקצוץ. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן  לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב.  לגרד את הגבינות ולהוסיף את שאר המצרכים.

4. מעל הבצק שמונח בטוסטר לשים את המילוי להדק יפה ולהשאיר שוליים (תסתכלו בתמונות) לטרוף ביצה ולהבריש את השוליים ומעל להניח את החלק השני של הבצק, להדק בקצוות.

*5. להפעיל את הטוסטר ולסגור להניח מעל לא ללחוץ עדיין, אחרי דקה אפילו פחות קצת ללחוץ את הטוסטר על הבצק. המאפה מוכן שהוא זהוב למעלה ולמטה, זה בערך 5 דקות אולי קצת יותר.

Spinach pastry recipe

כדאי לדעת ש…
תרד קפוא אין צורך לבשל מראש, חשוב לסחוט טוב את התרד מהנוזלים אני מעדיפה לבשל את התרד יום קודם ואחת ל… אני סוחטת אותו.
חשוב להשאיר שוליים ושהמלבן לא יהיה בדיוק בגודל הטוסטר, כנ"ל לגבי המילוי לא לשים אותו על כל שטח הבצק אלא להשאיר שוליים, חשוב לעקוב ולהוציא בזמן מהטוסטר, כל טוסטר הוא שונה.
יוצאים קצת נוזלים מהבצק במהלך האפייה,  אפשר מראש לאפות על נייר כסף ואז הטוסטר לא מתלכלך. הכי חשוב טוסטר  מסיבי שמסוגל לאפות בצק.
למי שאין טוסטר יכול לעשות כיסונים בסגנון הזה, דרך נוספת כאן.

מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!

מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!

הרשם
עדכן
33 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשרי לערב קמחים ? 50% שיפון?

היי ניקי, אני רוצה לעשות את זה מעכשיו לשבת בבוקר. זה פחות טעים נכון? צריך לאכול את זה טרי?

חזרתי למתכון אחרי הרבה זמן ופתאום לא מסתדר לי 500 גר בולגרית על 400גר תרד??

ניקי שלוםהאם אפשר להשתמש בבצק פילאס ? תודה!

שלום

יש אפשרות לעשות את זה עם מנגולד?

בוקר טוב
האם יש לשנות משהו אם אני עובדת עם התרד הקפוא?