יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים לשבועות שבועות

מאפה תרד מדהים!

17 פברואר 2019
(Visited 22,011 times, 1 visits today)

מאפה תרד מדהים!

אחד הדברים הכי טובים שיש לאכול זה תרד, אני מוסיפה גבינות וביחד זה שילוב שקשה לעמוד בפניו.  כבר אמרתי לכם שאני חולת שמרים ? מכל מה שאני מכינה ואני מכינה המון דברים תנו לי להתעסק עם שמרים ואני מאושרת 🙂
השתמשתי בפטנט נהדר להכין את המאפה המדהים הזה, הייתם מאמינים שלקח לי 5 דקות והוא היה מוכן ? לאפות בטוסטר זה קסם! התוצאה משגעת מפנקת וממש לא קשה להכין. תפנקו את המשפחה בכיף.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים (6 ג’) / שליש שקית שמריים טריים (16 -17 ג’)
60 מ”ל שמן קנולה (1/4 כוס)
160 מ”ל מים חמים (2/3 כוס)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי תרד וגבינות :
400 ג’ תרד
50 ג’ גבינה בולגרית
50 ג’ גבינה צפתית
80 ג’ גבינה צהובה
בצל
ביצה
חצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לשים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח ולהוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה פלוס.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד כל אחד למלבן, חשוב שהמלבן יהיה בגודל השטח של הטוסטר וקצת פחות שישארו שוליים, מלבן אחד להניח בתוך הטוסטר (לא להדליק) ולהתפיח כ 30 דקות.

3. הכנת המילוי: להרתיח סיר עם מים להכניס את התרד לחלוט את התרד כ 10 דקות במים רותחים, לסנן לסחוט טוב ולקצוץ. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן  לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב.  לגרד את הגבינות ולהוסיף את שאר המצרכים.

4. מעל הבצק שמונח בטוסטר לשים את המילוי להדק יפה ולהשאיר שוליים (תסתכלו בתמונות) לטרוף ביצה ולהבריש את השוליים ומעל להניח את החלק השני של הבצק, להדק בקצוות.

*5. להפעיל את הטוסטר ולסגור להניח מעל לא ללחוץ עדיין, אחרי דקה אפילו פחות קצת ללחוץ את הטוסטר על הבצק. המאפה מוכן שהוא זהוב למעלה ולמטה, זה בערך 5 דקות אולי קצת יותר.

Spinach pastry recipe

כדאי לדעת ש…
תרד קפוא אין צורך לבשל מראש, חשוב לסחוט טוב את התרד מהנוזלים אני מעדיפה לבשל את התרד יום קודם ואחת ל… אני סוחטת אותו.
חשוב להשאיר שוליים ושהמלבן לא יהיה בדיוק בגודל הטוסטר, כנ”ל לגבי המילוי לא לשים אותו על כל שטח הבצק אלא להשאיר שוליים, חשוב לעקוב ולהוציא בזמן מהטוסטר, כל טוסטר הוא שונה.
יוצאים קצת נוזלים מהבצק במהלך האפייה,  אפשר מראש לאפות על נייר כסף ואז הטוסטר לא מתלכלך. הכי חשוב טוסטר  מסיבי שמסוגל לאפות בצק.
למי שאין טוסטר יכול לעשות כיסונים בסגנון הזה, דרך נוספת כאן.

מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!

מאפה תרד מדהים!מאפה תרד מדהים!

הרשם
עדכן
33 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשרי לערב קמחים ? 50% שיפון?

היי ניקי, אני רוצה לעשות את זה מעכשיו לשבת בבוקר. זה פחות טעים נכון? צריך לאכול את זה טרי?

חזרתי למתכון אחרי הרבה זמן ופתאום לא מסתדר לי 500 גר בולגרית על 400גר תרד??

ניקי שלוםהאם אפשר להשתמש בבצק פילאס ? תודה!

שלום

יש אפשרות לעשות את זה עם מנגולד?

בוקר טוב
האם יש לשנות משהו אם אני עובדת עם התרד הקפוא?