שקשוקה טעימה
שקשוקה טעימה, לא בא לי לבשל! מכירים את הימים האלה כשחם מידי ולא בא להכין כלום ומחפשים את הדבר הכי קל לארגן לארוחה בלי לטרוח יותר מידי ? אצלי זה די נדיר כי אני חולת מטבח, אבל כשזה מגיע אני מכינה משהו מהיר בלי יותר מידי התעסקויות וכמה שפחות להיות במטבח ורצוי שעגבניות (אהבת חיי) יהיו מעורבות בעניין. אז הלכתי על שקשוקה עם גבינה טובה בתוספת לחם טוב, לימים החמים זה מספיק טוב.
מרכיבים:
בצל גדול קצוץ
חציל חתוך לקוביות
פלפל צהוב
פלפל אדום
2 עגבניות חתוכות לקוביות
50 ג' גבינת פטה
עירית קצוצה
מעט מים
4 ביצים
כף פפריקה
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)
הכנות:
1. לטגן את הבצל, להוסיף את החציל ולטגן עד שמתרכך להוסיף את הפלפלים לטגן עד שמתרכך להוסיף את העגבניות מים תבלינים, לבשל עד שהכל רך לבדוק טעמים.
2. לשבור פנימה 4 ביצים (ביצי עין) ולכסות להשגיח להוריד בזמן מהאש, הכי כיף לאכול שקשוקה שהחלמון במצב נוזלי….
3. לחתוך את הגבינה לקוביות לפזר מעל השקשוקה, לקשט עם עירית קצוצה.
בתאבון, לא לשכוח את הלחם, יאם !