שקשוקה טעימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שקשוקה טעימה

שקשוקה טעימה

שקשוקה טעימה, לא בא לי לבשל! מכירים את הימים האלה כשחם מידי ולא בא להכין כלום ומחפשים את הדבר הכי קל לארגן לארוחה בלי לטרוח יותר מידי ?  אצלי זה די נדיר  כי אני חולת מטבח, אבל כשזה מגיע אני מכינה משהו מהיר בלי יותר מידי התעסקויות וכמה שפחות להיות במטבח ורצוי שעגבניות (אהבת חיי) יהיו מעורבות בעניין. אז הלכתי על שקשוקה עם גבינה טובה בתוספת לחם טוב, לימים החמים זה מספיק טוב.

מרכיבים:

בצל גדול קצוץ
חציל חתוך לקוביות
פלפל צהוב
פלפל אדום
2 עגבניות חתוכות לקוביות
50 ג’ גבינת פטה
עירית קצוצה
מעט מים
4 ביצים
כף פפריקה
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את החציל ולטגן עד שמתרכך להוסיף את הפלפלים לטגן עד שמתרכך להוסיף את העגבניות מים תבלינים, לבשל עד שהכל רך לבדוק טעמים.

2. לשבור פנימה 4 ביצים (ביצי עין) ולכסות להשגיח להוריד בזמן מהאש,  הכי כיף לאכול שקשוקה שהחלמון במצב נוזלי….

3. לחתוך את הגבינה לקוביות לפזר מעל השקשוקה, לקשט עם עירית קצוצה. 

14288 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שקשוקה טעימה

בתאבון, לא לשכוח את הלחם, יאם !

שקשוקה טעימה

21
תגובות

  הרשם  
עדכן
סטלה

ניקי השילוב הזה של גבינת פטה בשקשוקה נפלא!! תודה לך בזכות המתכון שלך בעלי יתחיל לאהוב שקשוקה תודה!!

mushkie

הי יקרה ערב טוב,
יש אפשרות להשמיט את הגבינה או שזה ממש גורע?
תודה על הכל 🙂

מיטל

ניקי יקירה האם אפשר עם גמבה אדומה וירוקה??? או 2 אדומות? אין לי צהוב!

רלי

ניקי
אולי יש לך תשובה בשבילי?
ממש בא לי להכין את זה למחר בבוקר לארוחה עם חברים
תודה

רלי

היי ניקי
יש סוג מסויים של גבינת פטה ?
מצאתי רק סוג של כבשים או עיזים
אולי יש לך הצעה לגבינה אחרת שיכולה להתאים

לא יוצא לי (לצערי) להגיב אך שתדעי שאין שום ארוחה שאני עושה מבלי שאני נכנסת לכאן ואף פעם לא התאכזבתי ההיפך רק קצרתי מחמאות בזכותך!!!! :))
תבורכי!

גל

נשמע שילוב מעניין וטעים! אני עכשיו מכינה!!!♡

קרן

אוי ניקי ניקי,

הכנתי אתמול. זה יצא כ”כ טעים..
בחיים לא הייתי חושבת על השילוב המנצח הזה של שקשוקה עם חצילים וגבינת פטה.
מה הייתי עושה בלעדייך?

זו הזמנות לספר לך שהייתי אצל דוד שלי בארוחת צהריים והייתה שם חלה בצורת כדורים. החלה הייתה מתוקה, רכה, אוורירית, נמסה וכ”כ טעימה. מיד שאלתי את דוד שלי מאיפה המתכון, הוא ענה : “מהאתר של ניקי”.
בדיעבד זה היה ברור שטעם כזה אפשר להגיע רק עם המתכונים שלך!
אחוות ניקי יש לנו במשפחה..