שקשוקה תרד ללקק ת'אצבעות
שקשוקה תרד ללקק ת'אצבעות, למרבה ההפתעה זה שווה ברמות זה כל כך טעים שקשה להאמין. במבט ראשון זה לא נראה לך משהו וטועמים בביסים קטנים ופתאום מגלים כמה שזה טעים ואז לא מפסיקים להכין את זה ואם אפשר לפחות פעם בשבוע. כשנדלקים אז נדלקים מה לעשות :)) יאללה למתכון…
מרכיבים:
100 ג' חמאה
2 בצלים חצויים ופרוסים
חבילת תרד (300 ג')
חבילת פטריות שמפיניון פרוסה
20 עגבניות שרי חצויות
50 ג' פתיתי גבינה צהובה עמק
שמנת לבישול
פלפל לבן
מלח
הכנות:
1. לחלוט את התרד כשתי דקות במים רותחים לסחוט היטב, להמיס חמאה עם שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא משקיף, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כשלוש דקות, להוסיף את השרי ולהקפיץ כשתי דקות. לחתוך גס את התרד ולהוסיף למחבת.
2. להוסיף את השמנת והגבינה צהובה לתבל ולהסמיך.
3. ליצור בורות קטנים ולשבור בעדינות את הביצים, לכסות עד שהביצים מוכנות איך שאוהבים.
גולשים מכינים וממליצים:
קרן : הכנתי בשבוע שעבר ….לא הספקתי לצלם !! מעולההה!! טעים בטירוףףףףףף………………. ניקי… חג שמח ותודה !,
לילך : "ללקק את האצבעות זו לא מילה!!!!
כמה טעיםםםםםם וקל להכנה.
ניקי תודה.
אגב אתמול הכנתי את המאפינס שמנת ובצל ירוק. גם זה מתכון קליל וטעים."
נריה : "הכנתי לארוחות בוצר מאוחרת יחד עם הלחמניות שום שלך.
יצא נהדר ליקקנו את המחבת (-;
אחלה אתר (ואפליקציה!!) התמכרנו….."
דודי : "הפתעתי את אשתי והילדים בארוחת שבת בוקר, השקשוקה טעימה ללקק את האצבעות, קלה ומהירה להכנה, נהדרת עם חלה טרייה או לחם בתנור"
יעל : "בוקר טוב ניקי, הכנתי לארוחת בוקר- טעעעיים!! התפוצצנו.. בקושי יש לי כח לכתוב לך תודה:) בעלי היה מפסוט.. תודה על המתכון הטעים ושבת שלום"
מאיה : "ניקי אני רוצה להגיד לך שאני לא אוהבת לאכול שקשוקה בכלל אבל מהרגע שמצאתי את המתכון שלך הוא מככב בשבתות בבוקר אין יותר טעים.. ולפעמים כשאין תרד אני שמה עלי מנגולד מעולה כמה שזה טעים…תודה לך
אמנונית : "חזרתי לעדכן…
זו הייתה אחת השקשוקות הטובות שהיו לנו..כל המשפחה נהנתה :)"
לאה : "שוב, כתמיד, הצלת את המצב! היו לי כמה דקות לארגן משהו טעים, ידעתי מה אני רוצה להכין ולא ידעתי איך… תודה ענקית על המתכונים שלך."
קמי : "ואוו!!! פשוט ואו
המתכון מושלם
השקשוקה הכי טעימה שאכלתי!"