שקשוקה מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שקשוקה מעולה!

שקשוקה מעולה!

אני אוהבת שקשוקה, אני במיוחד אוהבת לטבול את הלחם בשקשוקה.
זאת התוספות שאני הכי אוהבת להכין בארוחה ולמזלי הילדים שלי מאוד אוהבים.
לא עמדתי בפיתוי אני יודעת שלא נהוג להוסיף בצל לשקשוקה ואני כל כך אוהבת בצל אז הוספתי ובנדיבות, יצא מושלם איזה טעמים נהדרים.
הכנתי לחמניות שום חמות שיהיה מה לטבול בשקשוקה וזה הכי טעים שיש.

2 – 3 מנות

זמן הכנה:
כ – 20 דקות

מרכיבים:

7 עגבניות תמר יפות
בצל גדול
3 פלפל שושקה
2 כפיות שום כתוש
3 – 4 ביצים
כוס מים
כפית פפריקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. רק אם בא לכם לא חובה, להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבניה להכניס לסיר לבשל 3 דקות ולסנן.

2. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, לחתוך את הפלפלים לקוביות קטנות  ולהוסיף לבצל, לטגן ביחד כשתי דקות תוך כדי ערבוב.

3. לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות להוסיף לירקות יחד עם השום ולהמשיך לטגן עוד כדקה.

4. להוסיף את המים סוכר ולתבל.

5. אש בינונית – נמוכה לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב.

*6. להוסיף את הביצים לכסות ולבשל עד שהביצים מוכנות.

הוגש עם מרק בצל ולחמניות שום קלועות 

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין מראש את השקשוקה בלי הביצים, לפני ההגשה לחמם את המחבת על האש ולהוסיף את הביצים (אני עושה את זה המון) עשבי תיבול תוסיפו בכיף פטרוזיליה, כוסברה כ 4 – 5 כפות עשבי תיבול.
את השושקה אפשר להחליף בשני פלפלים רגילים, במקום עגבניות תמר 6 עגבניות רגילות.
פיזרתי כמה עלי בזיליקום לפני ההגשה מעל.

40059 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מעיין : מאז שנתקלתי במתכון אני מכינה רק את השקשוקה הזו. מינימום עבודה ומקסימום טעם ! מומלץ 🙂

149
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

ניקי…לא ענית לי….

תהילה

חשבתי אולי להוסיף בצל ושום אך חייבת את ההדרכה שלך אם כן :
1. איזה כמות את ממלצה
2. איך ומתי להכניס אותם ?
תודה מראש

נ.ב.: תודה רבה על כל הטוב שאת עושה…אשרייך

אילי

איך אני פותחת את מחברת המתכונים?

ענת

היי ניקי,

הבעיה היא שלא תמיד ניתן למצוא בשווקים עגבניות תמר ואת סוג הפלפל שכתבת …

האם ניתן להחליף בעגבניות רגילות ופלפל אדום רגיל ?

תודה רבה !

גבריאלה

תודה על התשובה .ברצוני לעדכן אותך ,הכנתי למשפחתי היום בצהריים פסטה בשום ועשבי תיבול יצא מ-ע-ו-ל-ה וטעים בטירוף מומלץ בחום רב!!!!!!!!! אויש כמה שאני מכורה לאתר שלך חבל”ז:-) אל דאגה בעלי והילדים מרוצים מאווווווווווד מההתמכרות שלי:-)

גבריאלה

היי ניקי! סליחה על הבורות ,מה זה פלפל שושקה ובאיזה צבע הפלפל?

מעיין

מאז שנתקלתי במתכון אני מכינה רק את השקשוקה הזו.
מינימום עבודה ומקסימום טעם ! מומלץ 🙂

1 2 3 10