


שקשוקה עם פסטה
אז הכנתי משהו בסיגנון לילדים ומה עם הגדולים לנו לא מגיע ?
בטח שמגיע וזה שונה מהרגיל אני מודה לא בדיוק השקשוקה שרגילים אליה אבל צריך קצת שינויים בחיים כדי לעשות אותם מעניינים יותר גם מבחינת האוכל,
נכון ?
מרכיבים:
200 ג’ פסטה שאוהבים
בצל חתוך לקוביות קטנות
שן שום קצוצה דק
5 עגבניות אדומות ויפות
4 ביצים
כוס וקצת מים
כפית פפריקה מתוקה
פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ
כפית סוכר (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן בצל ולהזהיב , להוסיף את השום לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לבצל, לטגן עד שהן מתרככות להוסיף מים, עשבי תיבול ותבלינים. חשוב! לא לגמור את הנוזלים בתבשיל אלא שישארו, במידה ונראה לכם שיש פחות מידי נוזלים תוסיפו מים.
2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל לוודא שיש מספיק רוטב.
3. לשבור את הביצים מעל (ביצת עין), לכסות, שהחלבון מוכן והחלמון רך ונוזלי להוריד מהאש.
לחם טוב וזה מושלם.
גולשים מכינים וממליצים:
אלעזר : “ניקי אין עלייך!!!
ארוחת ערב מושלמת!”
יהושע : “הכנתי את זה בתוספת גבינה צהובה וזיתים
יצא מדהים!!!!!!”
ניקי אין עלייך!!!
ארוחת ערב מושלמת!
ניקי שלום,
אם תוכלי לפרט טיפה יותר עבור המתחילים שבנינו בקשר לכמויות של הפטרוזיליה,מלח,פלפל, אש גבוהה/נמוכה? ,זמנים בערך..
נ.ב- כבר הכנתי כמה מתכונים שלך והם יצאו מדהימים!! תודה רבה!!
היי ניקי… פעם ראשונה שהתמכרות היא דבר חיובי בחיים שלי – אני מכורה לאתר שלך…
רוצה להכין שקשוקה פסטה – רשמת פסטה שאוהבים, מה את ממליצה: ספגטי, פטוצ’יני או פרפרים?
זה יכול לעבוד גם בלי לחם, לדעתך?
בס”ד
היייי
הכנתי עם עגבניות מרוסקות בתוספת שום מקופסא.
יצא ממש טעים!
פיתרון טוב לערב :}