כריך אבוקדו מושקע
אני אוהבת אבוקדו בעצם מי לא אוהב אבוקדו ? עכשיו להתחיל להסביר איך מכינים כריך אבוקדו מפנק וטעים ? לא צריך מתכון בשביל זה כל אחד מה שבא לו למרות שאני מכינה כריך אבוקדו נהדר.
אני כאן כדי להזכיר לכם שיש לנו אבוקדו נהדר בארץ ואיזה מעדן נפלא הוא במיוחד בכריכים עם ביצים וירקות לסגור ולתת ביס, שימו לב אחד לא מספיק אז אולי כדאי שתכינו יותר כריך בריא טעים ומזין.
מרכיבים:
4 פרוסות לחם גדולות עבות ורכות / מה שיש
אבוקדו בשל ורך
2 ביצים קשות
עגבנייה פרוסה דק
מלפפון פרוס דק
מלח – פלפל
הכנות:
1. לקלות את פרוסות הלחם לקלף את האבוקדו למעוך למחית להמליח ולמרוח על הפרוסות, לסדר מעל פרוסות ביצה קשה, פרוסות עגבנייה גבינה ולסיים עם פרוסות מלפפון.
2. להמליח ולפלפל לשים פרוסה נוספת ללחוץ לתת ביס ולהתענג.
הכי פשוט והכי טעים.