גרנולה ביתית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

אם יש מתכון שחייבים להכין זה המתכון הזה, מבחינתי זה כמו קורנפלקס למבוגרים אבל בריא מלא דברים טובים שרק עושים טוב לגוף שלנו.
קערה בבוקר עם יוגורט ופירות זאת התחלת בוקר נהדר. אני הגעתי למצב שאני מנשנשת רק את הגרנולה ואני לא מוסיפה כלום.
זה עומד לי על קצה הלשון ואני חייבת לומר את זה, אני לא מבינה למה אנשים קונים גרנולה ולא מכינים בבית ? לא חבל על הכסף ועל זה שאתם לא יודעים בדיוק מה הכניסו בפנים ?
תכינו בבית זה ממכר בטירוף, ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים, תזכרו שאמרתי לכם את זה 🙂

כמות גדולה

זמן הכנה:
כ – 35 – 40 דקות

מרכיבים:

3 כוסות שיבולת שועל (לא מהירת הכנה)
כוס שקדים מולבנים חצויים / מקלות שקדים
כוס גרעיני חמניה
כוס גרעיני דלעת
חצי כוס פיסטוקים
כוס צימוקים כהים
כוס בננות מיובשות
חצי כוס סילאן
כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
1/4 כוס שמן

הכנות:

1. לערבב שמן, סילאן, קינמון וסוכר חום. לערבב את שאר המצרכים חוץ מהצימוקים והבננות ולהוסיף את תערובת הסילאן, לערבב היטב (בידיים נו מה ?) ולשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה של התנור

2. 160 מעלות כ 30 דקות כל כמה דקות לערבב, כשהגרנולה יוצאת מהתנור להמשיך לערבב מידי פעם, כשהיא מתקררת להוסיף את הבננות והצימוקים. ולאכסן בכלי סגור

3. להגיש עם יוגורט שאוהבים ולהתענג.

אחרי שמכינים בבית לא קונים יותר אף פעם!

93272 צפיות 60 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גרנולה ביתית

גולשים מכינים וממליצים:

 

ניני : ניקי תודה! יצא מדהים!!!

חיה :  ניקי, מתכון מעולה!!! בעלי בכלל לא אוהב גרנולה קנויה, הכנתי בשבילי, הוא סיים את הכל ושאל מתי אני מכינה עוד פעם…;-) אגב, הוספתי קוקוס. יצא מהמם!

ירדן : ניקי היקרה,
אני ממש לא אוהבת גרנולה קנויה- אבל בעלי מת על זה. אז אמרתי- ננסה להכין ביתי- תמיד טוב יותר. הכנתי ו- התמכרתי!!! ניקי- אין דברים כאלה!!! זה טעים בטירוף!!! עוד מתכון מוצלח שלך- יצא להיט!!!

אסנת : יצא מדהים!!!! וההכנה ממש ממש פשוטה, שדרגתי עם שומשום ויצא אליפות!

ישראלה : “אכן מאז שהתחלתי להכין את הגרנולה הזאת לא קניתי עוד אף פעם . אין כזאת גרנולה . הילדים מתעקשים שתמיד תמיד תהיה כזאת ואז מגיעים החברים ומחסלים ….ניקי את אלופה !!!!”

275
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרים

ניקי,המתכונים הנפלאים והפשוטים שעושים אותנו נשים ואמהות טובות פשוט עושים טוב,מספיק אפילו לקרוא מבלי להתנסות וכבר להרגיש את הטעם הטוב,
את נהדרת

ח

ניקי
כרגיל אין לי ספק שהמתכון יהיה מהמוצלחים.
האם יש דרך לדעת את כמות הקלוריות? ו/או הצעה מה להחליף במה כדי “לחסוך” בקלוריות ?

בתי

היי ניקי
המתכון לגרנולה נראה מתכון מנצח. הולכת להכין כבר עכשיו.
תודה

אפי

היי ניקי,
איך משלבים בזה גם חלבה?
תודה

גילי

זה נכון אין כמו גרנולה בתית.מאז שאני שהתחלתי להכין בבית אני לא קונה יותר .וכך יש לי שליטה על התוספות שאני מעונינת שקדים/חמוציות/פתיתי קוקוס וכוי

יאיר

האם הפיצוחים קלויים מראש?

אירית

נראה מעולה. איך הופכים את הגרנולה לחטיפי גרנולה? אצבעות שאפשר לגם לקחת בתיק וגם לדעת בדיוק כמה אכלת?

1 2 3 17