גרנולה ביתית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

אם יש מתכון שחייבים להכין זה המתכון הזה, מבחינתי זה כמו קורנפלקס למבוגרים אבל בריא מלא דברים טובים שרק עושים טוב לגוף שלנו.
קערה בבוקר עם יוגורט ופירות זאת התחלת בוקר נהדר. אני הגעתי למצב שאני מנשנשת רק את הגרנולה ואני לא מוסיפה כלום.
זה עומד לי על קצה הלשון ואני חייבת לומר את זה, אני לא מבינה למה אנשים קונים גרנולה ולא מכינים בבית ? לא חבל על הכסף ועל זה שאתם לא יודעים בדיוק מה הכניסו בפנים ?
תכינו בבית זה ממכר בטירוף, ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים, תזכרו שאמרתי לכם את זה 🙂

כמות גדולה

זמן הכנה:
כ – 35 – 40 דקות

מרכיבים:

3 כוסות שיבולת שועל (לא מהירת הכנה)
כוס שקדים מולבנים חצויים / מקלות שקדים
כוס גרעיני חמניה
כוס גרעיני דלעת
חצי כוס פיסטוקים
כוס צימוקים כהים
כוס בננות מיובשות
חצי כוס סילאן
כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
1/4 כוס שמן

הכנות:

1. לערבב שמן, סילאן, קינמון וסוכר חום. לערבב את שאר המצרכים חוץ מהצימוקים והבננות ולהוסיף את תערובת הסילאן, לערבב היטב (בידיים נו מה ?) ולשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה של התנור

2. 160 מעלות כ 30 דקות כל כמה דקות לערבב, כשהגרנולה יוצאת מהתנור להמשיך לערבב מידי פעם, כשהיא מתקררת להוסיף את הבננות והצימוקים. ולאכסן בכלי סגור

3. להגיש עם יוגורט שאוהבים ולהתענג.

אחרי שמכינים בבית לא קונים יותר אף פעם!

93262 צפיות 50 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גרנולה ביתית

גולשים מכינים וממליצים:

 

ניני : ניקי תודה! יצא מדהים!!!

חיה :  ניקי, מתכון מעולה!!! בעלי בכלל לא אוהב גרנולה קנויה, הכנתי בשבילי, הוא סיים את הכל ושאל מתי אני מכינה עוד פעם…;-) אגב, הוספתי קוקוס. יצא מהמם!

ירדן : ניקי היקרה,
אני ממש לא אוהבת גרנולה קנויה- אבל בעלי מת על זה. אז אמרתי- ננסה להכין ביתי- תמיד טוב יותר. הכנתי ו- התמכרתי!!! ניקי- אין דברים כאלה!!! זה טעים בטירוף!!! עוד מתכון מוצלח שלך- יצא להיט!!!

אסנת : יצא מדהים!!!! וההכנה ממש ממש פשוטה, שדרגתי עם שומשום ויצא אליפות!

ישראלה : “אכן מאז שהתחלתי להכין את הגרנולה הזאת לא קניתי עוד אף פעם . אין כזאת גרנולה . הילדים מתעקשים שתמיד תמיד תהיה כזאת ואז מגיעים החברים ומחסלים ….ניקי את אלופה !!!!”

275
תגובות

  הרשם  
עדכן
גליה

הי ניקי, אם יש לי רק שיבולת מהירת הכנה, זה לא יצא טוב?

בתאל

היי ניקי,
אפשר להשתמש בסוכר דמררה במקום סוכר חום?
וסתם לידע כללי אשמח לדעת מה ההבדל בניהם…
תודה!

הודיה

הי ניקי,
הנגלה הראשונה יצאה מעולה! את הנגלה השניה השארתי בלילה שתתקרר בתנור.בבוקר הגרנולה היתה דביקה יש משהו שאפשר לעשות כדי שתהיה יבשה ולא דביקית למגע?

לירז

כמה זמן זה מחזיק מעמד?

אסנת

אם איזה שיבולת שועל מכינים דקה או החתיכות הגדולות???

מיכל

מבטיחה שלא קונה יותר!הכנתי עם שינויים קלים לפי טעמי האישי .המתכון כ”כ פשוט והתוצאה מושלמת. אוכלת כל יום עם יוגורט.הנאה בכל ביס.תודה!

naambar

הגרנולה מעולה!!
אפשר להקפיא אותה?