פיצה מקמח שיפון מלא

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצה מקמח שיפון מלא

פיצה מקמח שיפון מלא

פיצה מקמח שיפון מלא, פיצה בריאה יש דבר כזה ? פיצה זה דבר מאוד טעים אבל לומר שהיא בריאה זה כבר הסחפות.
אז איך בכל זאת עושים את הפיצה לקצת יותר בריאה ? משהו שאפשר לאכול בלי הרבה רגשות אשם וגם להנות ממנו

נוסח בריא : טל מנחם

מרכיבים:

חצי קילו קמח שיפון מלא
2 כפות גדושות סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח ים אטלנטי שטוחות
1/4 כוס שמן זית
חלמון
ביצה שלמה

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים פרוסים
עגבניות שרי חתוכות דק
תירס
פטריות
גבינה צפתית
גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות
כל מה שאוהבים.

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחצות את הבצק לשנים, לרדד כל חלק לעלה גדול לחתוך למלבנים ארוכים, למרוח רוטב עגבניות, לפזר תוספות ומעל גבינה צהו3. להכניס לתנור, חום בינוני 15 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה.

ערכים תזונתיים של המתכון :

עשיר בחומצה פולית וק.ב ויטמיני B , עשיר בסיבים תזונתיים , מגנזיום , וויטמין A.

המתכון המקורי נמצא כאן

טל מנחם www.eatright.co.il – יועצת לאורח חיים בריא | תזונת ילדים בני נוער | שיפור תזונת משפחה| תכניות לימודים בבתי ספר וגנים.

26101 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

86
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית עזר

שאלה לי אלייך ניקי לי יש בבית קמח שיפון שהוא לא מלא האם היחס של הקמח שיפון הלא מלא זה אותו דבר כמו הקמח שלך מה שרשמת

אלירן

סליחה שוב אבל לא ענית לי אים אפשרי להכין עים הקמח שיפון את הבצק לחלות תודה שוב ויום מקסים איריס

אלירן

שלום ניקי קודם כול כול הכבוד למתכונים הניפלאים שלך הרבה זמן לא כתבתי תגובה אבל את תמיד מפתיעה אותי בדברים טובים ועכשיו לשאלה שלי יש אפשרות להכין את הבצק של החלות אים הקמח הזה ועוד שאלה כשאני מכינה את הבצק לחלות עים הביצים הוא לא נאפה לי ביפנים בזמנים אחרונים ואני לא יודעת למה אני תמיד מכינה כמות להפרשת חלה אשמח מאוד אים תוכלי לענות לי בהקדם כי רוצה להכין לכיבוד שבת בעזרת השם תודה רבה ויום מקסים איריס

קרן

תודה על המתכון. אני מתכננת לעשות עם קמח כוסמין, האם שאר המצרכים נשארים אותו הדבר?
כמה כוסות קמח זה חצי קילו?
המון תודות.

טל מנחם

הי בת חן. יש קמח שיפון לא מלא. אבל מה שמגבש זה הגלוטן ויש גלוטן גם במלא וגם בלא מלא. לכן אולי שכחת איזה רכיב ?
אולי ביצים? או נוזלים? את הפיצה הזו הכנתי עשרות פעמים. מקמח שיפון. קמח כוסמין קמח שיבולת שועל וקמח חיטה מלא. עובד עם כולם.

בת-חן

עשיתי ממה שנקרא קמח שיפון מלא. יש גם קמח שיפון לא מלא? כי זה לא ממש מתגבש לכדי בצק..

יסכה

וואי איזה יופי
תודה!
אשמח אם תעלי עוד הרבה מתכונים שעשויים מקמחים בריאים
זה ממש חסר לי

1 2 3 6