חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז

חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז

חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז,  זה מאוד מזכיר את החטיפי בריאות הקטנים האלה שהילדים מאוד אוהבים וזה אחד החטיפים הכי טובים שהכנתי.
הקפה נותן כאן טעם מיוחד ויש כאן עוד דברים טובים והכל מתחבר יחד לפינוק מתוק קטן וטעים…

22X23

מרכיבים:

3 כוסות פיצפוצי אורז
כוס וחצי עם :
גרעיני דלעת
גרעיני חמניה
פרוסות שקדים
כפית קפה
פיסטוק
100 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
1/3 כוס סילאן

הכנות:

1. לבשל חמאה סוכר סילאן וקפה לסירופ לערבב עם שאר המצרכים לשטח בתבנית באופן שווה להקפיא לשעה ולחתוך לקוביות (סכין חדה).

הערות:
לשמור בהקפאה לאורחים שמפתיעים להגיש ישירות מהקפאה.

מעולה!

14247 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מירה : הכנתי את החטיפים יצא מעולה… התבנית
נגמרה ברגע

שרית : “הכנתי עכשיו בפעם ה… (אי אפשר כבר לספור…)
טעיםםםםםם!!! תמיד מתחסל במהירות!
רק רציתי לציין שההערה לא רלוונטית כי אין סיכוי שישאר משהו לאורחים”

פנינה גלעד : הכנתי את הפצפוצי אורז כעוגה לקחת לעבודה, העברתי אותה למנז’טים. מחמאות ענקיות על העוגה מגיעות לך, היתה לי הצלחה מסחררת , האמת הכנתי כמות כפולה והתוצאה היתה וואו !!!!!!!!!!!!!!!!! אז תודה לך ניקי.

שרית : “מוצלח ביותר!!!
כאחת שלא יכולה להכניס לפה שקדים ואגוזים, לא יאומן שאני אוכלת בהתלהבות אחד אחרי השני!
בזכותך אני אוכלת קצת בריא… תבורכי!
אני הולכת להכין שוב והפעם כמות כפולה….”

79
תגובות

  הרשם  
עדכן
שילה

היי ניקי,
החטיף יצא לי מתוק מדי ולא אכיל – לצערי נאלצתי להשליכו לפח .
אני חושבת שצריך להוריד בכמות הסוכר כי גם הסילאן מתוק.

מרב

הי ניקי, חג שמח – וכרגיל מוצאת אצלך מתכונים מדהימים שמתאימים…
סליחה על השאלה – האם הכוונה לנס קפה או קפה שחור?
תודה

גלית

הי ניקי, מתכון מפתה הולכת להכין לשבת, רציתי לשאול אין לי סילאן האם יכולה לשים מייפל או דבש? אם כן מה הכמות? ואיך מאחסנים עד האכילה האם זה חייב להיותכל הזמן במקרר או במקפיא או שיכול להיות בחוץ בקופסא אטומה? אההה ולא צריך לציין איזה מדהימה את ואיך המתכונים שלך אחד אחד מצויינים להפליא.

מירה

הכנתי את החטיפים יצא מעולה… התבנית
נגמרה ברגע

פנינה גילעד

היי ניקי,
הכנתי את הפצפוצי אורז כעוגה לקחת לעבודה, העברתי אותה למנז’טים. מחמאות ענקיות על העוגה מגיעות לך, היתה לי הצלחה מסחררת , האמת הכנתי כמות כפולה והתוצאה היתה וואו !!!!!!!!!!!!!!!!! אז תודה לך ניקי.

כרמית

היי ניקי
מאוד בא לי להכין ואין לי סילאן אפשר דבש במקום?

עידית

ניקי שלום

האתר שלך הפך להיות אצלי דרך קבע. תודה על המתכונים הנהדרים.

רציתי לשאול אם ניתן לוותר על הקפה או עד כמה טעמו דומיננטי