חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז

חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז

חטיף פיצפוצי אורז קפה וגודיז,  זה מאוד מזכיר את החטיפי בריאות הקטנים האלה שהילדים מאוד אוהבים וזה אחד החטיפים הכי טובים שהכנתי.
הקפה נותן כאן טעם מיוחד ויש כאן עוד דברים טובים והכל מתחבר יחד לפינוק מתוק קטן וטעים…

22X23

מרכיבים:

3 כוסות פיצפוצי אורז
כוס וחצי עם :
גרעיני דלעת
גרעיני חמניה
פרוסות שקדים
כפית קפה
פיסטוק
100 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
1/3 כוס סילאן

הכנות:

1. לבשל חמאה סוכר סילאן וקפה לסירופ לערבב עם שאר המצרכים לשטח בתבנית באופן שווה להקפיא לשעה ולחתוך לקוביות (סכין חדה).

הערות:
לשמור בהקפאה לאורחים שמפתיעים להגיש ישירות מהקפאה.

מעולה!

15929 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מירה : הכנתי את החטיפים יצא מעולה… התבנית
נגמרה ברגע

שרית : “הכנתי עכשיו בפעם ה… (אי אפשר כבר לספור…)
טעיםםםםםם!!! תמיד מתחסל במהירות!
רק רציתי לציין שההערה לא רלוונטית כי אין סיכוי שישאר משהו לאורחים”

פנינה גלעד : הכנתי את הפצפוצי אורז כעוגה לקחת לעבודה, העברתי אותה למנז’טים. מחמאות ענקיות על העוגה מגיעות לך, היתה לי הצלחה מסחררת , האמת הכנתי כמות כפולה והתוצאה היתה וואו !!!!!!!!!!!!!!!!! אז תודה לך ניקי.

שרית : “מוצלח ביותר!!!
כאחת שלא יכולה להכניס לפה שקדים ואגוזים, לא יאומן שאני אוכלת בהתלהבות אחד אחרי השני!
בזכותך אני אוכלת קצת בריא… תבורכי!
אני הולכת להכין שוב והפעם כמות כפולה….”

79
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוזה

יצא מעדן! לא יכולתי להפסיק לאכול את זה! מומלץ מאוד, 2 דקות עבודה ומאוד מאוד טעים!

יפעת

הי ניקי,
תודה רבה על המתכונים המקסימים.
האם יש אפשרות להמיר את החמאה במתכון הזה בשמנת (שמנת לבישול, כמו ששמים בעוגות)? (הרעיון הוא שכך אפשר לשים שמנת מופחתת שומן, דבר שאי אפשר לעשות עם חמאה).
תודה מראש 🙂

דבורה אמיד

שלום ניקי!

האם גרעיני הדלעת, החמניות והפיסטוקים צריכים להיות קלויים או “טבעיים”?

תודה.

דבורה.

יעל בכור יחזקאל

זה מתאים גם לי שרגיש לגלוטן נכון?

יעל בכור יחזקאל

ניקי שלום,

אני רוצה להכין את חטיף הפיצפוצי האורז עם שוקולד, משהו קראנצ’י ופריך לאירוח, אשמח למתכון
תודה
יעל

שרה הירשברג

ניקי היקרה, שלום
האם צריך לאפות? באחת התגובות שלך לעיל ציינת שאולי צריך עוד זמן אפיה.
תודה על האתר והמתכונים המעולים, ניסיתי כבר הרבה מהם ואין מילים.
שנה טובה לך ולמשפחתך, בריאות ואושר.

כרמית

ניקי שלום, מלבד זה שיש לך אתר מדהים שמככב אצלי קבוע במטבח. עשיתי את המתכון יצא טעים להפליא (הפחתתי קצת את כמויות הסוכר) אך החטיף התפרק לי יכולנו לאכול אותו רק ישירות מהמקפיא ,האם יש סיבה לכך?