פסטה פטנט!
אני מתלהבת יצא לי טוב שאני לא אשתף אתכם ? כולכם מכירים את הפסטה לעצלנים נכון ? אז הנה משהו בסגנון אבל אחרת.
בשורה התחתונה אני חוסכת בכלים הילדים מאושרים שקיבלו מנת פסטה נהדרת אוף כמה שהיא טעימה, יכול להיות יותר טוב מזה ?
הראש של האימהות ממציא לנו פטנטים שמקלים על החיים 🙂
3 מנות
מרכיבים:
300 ג' פסטה
4 כפות שמן
כף רסק עגבניות
כף קטשופ
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
קצת סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את הפסטה ולבשל עד שהיא מוכנה, לשפוך את המים החוצה להשאיר כמות של כוס מים קצת יותר ולהחזיר את הסיר לגז.
2. להוסיף לפסטה את שאר המצרכים לבשל כמה דקות מידי פעם לערבב, להוריד מהאש להשאיר בצד 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב הפסטה יפה סופגת את הטעמים.
כדאי לדעת ש…
הכוונה במתכון שהפסטה והרוטב מתבשלים באותו סיר , קודם כל הפסטה אחר כך הרוטב מצטרף, במידה ושפכתם יותר מידי מים החוצה תוסיפו מים מהברז לא קרה כלום, המלצה לא לאכול מיד להוריד מהאש ולערבב מידי פעם ואז להגיש.
גולשים מכינים וממליצים:
אסתר : "יצא ממש טעים
והכי חשוב
מהר ובלי ללכלך כלים
אלפי תודות"