יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני פסטה תוספות

פסטה פטנט!

23 דצמבר 2018
(Visited 77,809 times, 24 visits today)
פסטה פטנט

פסטה פטנט!

אני מתלהבת יצא לי טוב שאני לא אשתף אתכם ? כולכם מכירים את הפסטה לעצלנים נכון ? אז הנה משהו בסגנון אבל אחרת.
בשורה התחתונה אני חוסכת בכלים הילדים מאושרים שקיבלו מנת פסטה נהדרת אוף כמה שהיא טעימה, יכול להיות יותר טוב מזה ?
הראש של האימהות ממציא לנו פטנטים שמקלים על החיים 🙂

3 מנות

מרכיבים:

300 ג' פסטה
4 כפות שמן
כף רסק עגבניות
כף קטשופ
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
קצת סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את הפסטה ולבשל עד שהיא מוכנה, לשפוך את המים החוצה להשאיר כמות של כוס מים קצת יותר ולהחזיר את הסיר לגז.

2. להוסיף לפסטה את שאר המצרכים לבשל כמה דקות מידי פעם לערבב, להוריד מהאש להשאיר בצד 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב הפסטה יפה סופגת את הטעמים.

כדאי לדעת ש…
הכוונה במתכון שהפסטה והרוטב מתבשלים באותו סיר , קודם כל הפסטה אחר כך הרוטב מצטרף, במידה ושפכתם יותר מידי מים החוצה תוסיפו מים מהברז לא קרה כלום, המלצה לא לאכול מיד להוריד מהאש ולערבב מידי פעם ואז להגיש.

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : "יצא ממש טעים
והכי חשוב
מהר ובלי ללכלך כלים
אלפי תודות"

הרשם
עדכן
79 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

טעים מאוד תודה ניקי❤

שלום ניקי
אפשר להוסיף בצל?

אליפות!!!! הוספתי קצת חתיכות של נקניקיות צמחוניות והגדלתח קצת כמויות ברטבים(קטשופ, רסק ורוטב סויה) שיהיה עשיר וטעים בעקבות התגובות. מה אני אגיד לכם ללקק את האצבעות. תודה רבה רבה!!!

האם אפשר להכין יום מראש?

האם ברוטב הזה אפשר לבשל ניוקי?

יקירה
הכנתי משקית פסטה שלמה
הכפלתי את כמות הרוטב
ויצאה פסטה
חגיגה !
תודה רבה על עוד
מתכון מעולה !
אני ומשפחתי מברכים אותך כל יום !!!

ניקי תודה אני ממש אוהבת את המתכונים שלךךך את מקסימה יש לי שאלה הפסטה יצאה דביקה למה?