יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

ספגטי בולונז עוף טחון

31 אוקטובר 2018
(Visited 35,908 times, 5 visits today)
ספגטי בולונז עוף טחון

ספגטי בולונז עוף טחון

בדרך כלל אני מכינה בולונז עם בקר זה יוצא נהדר, בקר מתחבר נהדר לספגטי וזה נותן לי ארוחת צהריים טובה כל פעם.
רציתי להכין בולונז ולא היה לי בקר היה לי חזה עוף טחון ואני לא מתלהבת להכין עוף טחון מבולונז זה אפשרי אבל מבחינתי פחות מתחבר.
צריך ללכת על מה שיש במטבח והחלטתי שאני מכינה בולונז עם עוף טחון ואני אדאג שזה יצא כמו שצריך לא פחות מהבקר.
הוספתי איזה פטנט קטן ששידרג את הבולונז חבל על הזמן יצא מעולה!

3 מנות

מרכיבים:

300 ג’ חזה עוף טחון
250 ג’ פסטה
בצל בינוני
3 שיני שום
2 גזרים
כף קטשופ
שלושת רבעי כוס מים
כף סילאן / דבש
כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
שליש כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת גדולה / סוטאז עם 3 כפות שמן להוסיף את הגזרים ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות מידי פעם לערבב, לקצוץ דק את הבצל להוסיף לגזר ולטגן עד שהבצל מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום להוסיף לבצל ולטגן עד שהשום מזהיב קלות.

2. במחבת נפרדת לשים 2 – 3 כפות שמן להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר מתחליף את הבצע ללבן, להפריד כמה שאפשר. זה הפטנט: להכין מראש קרש גדול לשפוך את הבשר על הקרש לקחת סכין גדולה ולקצוץ דק את הבשר, שישארו חתיכות קטנות של בשר ולא גושים.

3. להוסיף את הבשר לירקות לערבב כדקה להוסיף את המים סילאן קטשופ ותבלינים, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה – בינונית מידי פעם לערבב, לבדוק טעמים.

*4. להכין את הפסטה לפי ההוראות, להוסיף לבשר לערבב כדקה על האש ולהוריד. מומלץ להשאיר כמה דקות בצד ולהמשיך לערבב מידי פעם הפסטה סופגת את הטעמים יותר טוב וזה יותר טעים.

כדאי לדעת ש…
אני רוצה להסביר את שלב 2, קשה מאוד בטיגון של חזה עוף להגיע למצב של חתיכות קטנות (תסתכלו על התמונה ראשונה) של החזה בניגוד לבקר טחון למשל.
אני קצת פדנטית בעניין הזה לכן אני מטגנת בנפרד קוצצת ואז מוסיפה אותו לירקות, יוצא יותר טעים ורך, יותר נעים לאכול כשזה בחתיכות קטנות שזה חשוב כשזה נוגע לילדים ואני אגלה לכם שאני מעדיפה אותו כך ואני מזמן כבר לא ילדה.
אפשר לדלג על השלב הזה בכלל ולהוסיף את החזה עוף ישר לירקות ולטגן ביחד.
יש לכם טיפ ממני תעשו מה שנוח לכם.
אפשר להשתמש ב 500 ג’ חזה עוף טחון תוסיפו יותר מים ותתקנו תיבול, בקיצור לטעום.
עד שלב הכנת הבשר ניתן להקפיא, לא אוהבים גזר ? אפשר לשים פלפל אדום או להכין בלי. זה טעים אפילו בלי הפסטה.

ספגטי בולונז עוף טחוןספגטי בולונז עוף טחוןספגטי בולונז עוף טחוןספגטי בולונז עוף טחון

הרשם
עדכן
50 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצא כל כך טעים שהייתי גאה בעצמי תודה ניקי מתכון מעולה!

אפשר לעשות עם חתיכות קטנות של חזה עוף במקום הטחון?

נורא אהבנו את זה!! רציתי לשאול האם אפשר לעשות קצת בריא יותר נגיד במקום פסטה לשים בורגול? זה ילך ? ואם כן אז כמה לפי דעתך?

היי נראה מעולה! מה אפשר לשים במקום קטשופ ואבקת מרק? תודה

הי ניקי 🙂
המתכונים שלך מדהימים!
אם אין לי בצל, זה יכול לעבוד בלי?
והאם מתאים להוסיף פלפל חריף?

היי ניקי
המתכון יצא פשוט פצצה,סוף הדרך.
מה שכן,הוספתי לזה גם רסק עגבניות,שיהיה יותר אדום וצועק לילדים
הילדים ליקקו ת’אצבעות,לא נשאר פירור,ממליץ בחום על המתכון הזה.

ניקי!
מושלם
הכנתי עם פסטה כשרה לפסח