פיצה פיתה
אין מי שלא מכיר את המתכון הזה דורות של ילדים גדלו עליו אם יש משהו שבפירוש לא מצריך מתכון זה זה ולא משנה כמה שנים עברו ועדיין ילדים ואפילו גדולים מתים עליו והכי הכי לוקח 5 דקות להכין אותו (נתתי אפשרות של 30 שניות)
יש בו את כל היתרונות הטובים במתכון אחד מקבלים פחמימות ירקות וחלבון והוא גם מהיר מה שעושה אותו מושלם לארוחת ערב, אני רוצה לנסות לחדש או לחלוק אתכם מספר אפשרויות להכנת הפיצה פיתה המפורסמת.
אני אגלה לכם שאפשרות 5 היא המועדפת עליי עכשיו תורכם לבחור וללכת להכין.
מרכיבים:
פיתות כמה שרוצים
קטשופ / רוטב עגבניות
גבינה צהובה פרוסות / מגורדת
תוספות:
זיתים
פטריות
תירס
בצל
עגבניות שרי
הכנות:
1. אפשרות מספר 1:
לחצות את הפיתות לחצי למרוח קטשופ, תוספות (מומלץ לחתוך קטן) או בלי גבינה צהובה ולהכניס לטוסטר לחיצה עד שיש פסים יפים והגבינה נמסה.
2. אפשרות מספר 2:
לחמם תנור ל 180 מעלות, לחצות את הפיתה לשני עיגולים גדולים למרוח קטשופ גבינה צהובה ותוספות לאפות כ 10 דקות עד שהגבינה נמסה, לחתוך לחצאים / רבעים ולטרוף.
3. אני בלחץ אין לי זמן:
שלב 1 למיקרו ל 30 שניות יוצא נהדר.
4. אפשרות 4:
לחתוך עיגול גדול בחלק העליון של הפיתה זה נראה כמו צלחת למרוח קטשופ גבינה צהובה ותוספות לתנור ל 10 דקות (חימום מראש)
5. אפשרות 5:
לחצות את הפיתה לשני עיגולים גדולים למרוח קטשופ גבינה צהובה ותוספות מעט מלח לשים מעל את החצי השני ולטוסטר לחיצה עד שיש פסים יפים והגבינה נמסה לחתוך לאצבעות עבות (תמונות)