פיצה פיתה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצה פיתה

פיצה פיתה

המתכון הכי פשוט שיש, אין אמא שלא מכירה אותו, בכמה ארוחות ערב הדבר הפשוט הזה מככב זה לא יאמן. נודה על האמת זה טעים במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור והגבינה מבעבעת והריח באוויר. אין ילד שלא עומד בפני זה וגם האמא מצטרפת לפעמים 🙂 יש מספר וורסיות להכין את זה.

מרכיבים:

פיתות כמה שרוצים
קטשופ / רוטב עגבניות
גבינה צהובה

תוספות:
זיתים
פטריות
תירס
בצל
עגבניות


הכנות:

1. לחצות את הפיתות לשניים, בכל חצי לשים קטשופ, גבינה צהובה ולהכניס לטוסטר לחיצה עד שהגבינה נמסה. אני לפעמים חותכת לפני הכניסה לטוסטר לרבעים.

2. אפשר להכניס איזו תוספת שרוצים מומלץ לחתוך קטן.

3. אפשר לפתוח את הפיתה לשתי פרוסות גדולות, לא לשכוח לחמם את התנור קודם ל 180 מעלות, לשים קטשופ, תוספות גבינה צהובה ולתנור לבערך 10 דקות ולחתוך כמו פיצה ל 4 משולשים.
באפשרות הזאת אני אוהבת לשים רוטב עגבניות, פרוסות עגבניה, זיתים שחורים, גבינה צהובה ולתנור ואחרי שיוצא אני מפזרת עלי בזיליקום.

4. אני בלחץ ? שלב 1 במיקרו ל 30 שניות בערך.

5. אפשר בכלל להיות עצלנים ולשים ישירות על הפיתה קטשופ וגבינה צהובה בלי לחתוך ולתנור.

פשוט נכון ? אבל איזה טעים זה יוצא. לא לשכוח ירקות ליד.

5194 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצה פיתהפיצה פיתה


3
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי אלפא

טעים במיוחד

רויטל

קטן, נחמד, וטעים!