יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מתכונים לפסח מתכונים עם קמח ללא גלוטן

פנקייק עם קמח ללא גלוטן

14 אפריל 2019
(Visited 64,263 times, 1 visits today)
פנקייק עם קמח ללא גלוטן

פנקייק עם קמח ללא גלוטן

איזה כיף פנקייק נהדר בלי טיפת קמח. עשיתי הרבה ניסיונות במטבח עד שהגעתי לתוצאה שרציתי להגיע אליה. פנקייק ולא סתם פנקייק אלא פנקייק נהדר רך אוורירי איך שמחתי שהצלחתי 🙂 הילדים היו מאושרים מתכון נהדר של פנקייק

20 פנקייקים

מרכיבים:

ביצה
120 ג’ סוכר (חצי כוס + כף נוספת)
100 ג’ גבינה לבנה 9% (2 כפות יפות)
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
כפית תמצית וניל
130 ג’ קמח ללא גלוטן (כוס)
2 כפות חלב

מספריים (באמת צריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לטרוף ביצה וסוכר כמה שניות, להוסיף את הגבינה הלבנה, סודה לשתייה והתמצית וניל ולערבב, להוסיף את הקמח והחלב ולערבב עד שהכל אחיד סמיך וצמיגי (זה לא אני אלא הקמח אשם).

2. להעביר לשקית זילוף, חייבים שקית זילוף אי אפשר להשתמש בכפית העיסה צמיגית וממש לא נוחה, שקית זילוף זאת דרך נוחה להזליף את הפנקייקים.

3. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, להזליף ערימה קטנה מהעיסה ולגזור את הקצה עם מספריים ולהזליף עוד ערימה ולגזור שוב לכסות ולטגן עד שהתחתית מזהיבה.

*4. להפוך ולכסות ל 10 שניות, לקחת תרבד וקצת ללחוץ על הפנקייק מעט לשטח אותו להמשיך לטגן עד שהתחתית מזהיבה מידי פעם לתת לחיצה עם התרבד לא לתת לו להתרומם יותר מידי, להפוך שוב ולטגן עוד כמה שניות, לתת לחיצה קלה לתת מבט לוודא שהזהיב יפה ולהוציא.

טיפים להכנת המתכון:
להזליף ערימות קטנות, הפנקייקים תופחים מאוד לגובה וקצת מאבדים צורה הלחיצה עם התרבד שומרת שהם לא יתפחו יותר מידי וגם יעשו בפנים, חשוב שהאש לא לא תיהיה גבוהה, אני שמתי על 9 באינדוקציה.
כדאי לעשות שני פנקייקים כל פעם, מספריים שיהיו בהישג יד. יש כאן סך הכל 3 היפוכים של הפנקייק.
אם כבר פנקייקים אז מכל הלב תותים, סירופ מייפל, להנות כמו שצריך 🙂

כדאי לדעת ש…
הלכתי על קמח ללא גלוטן של קונדיטור ולמה ?  אני יודעת שיש בעיה ורוב הקמחים ללא גלוטן יקרים אז היה חשוב לי להכין את המתכון עם קמח ללא גלוטן הכי זול שמצאתי הוא עלה לי 6 ש”ח. . דבר חשוב יכול להיות שקצת תסתבכו בהתחלה העיסה ממש לא נוחה לעבודה והפנקייקים מאבדים קצת צורה, תנסו שוב עד שמצליח.

פנקייק עם קמח ללא גלוטןפנקייק עם קמח ללא גלוטןפנקייק עם קמח ללא גלוטןפנקייק עם קמח ללא גלוטן

הרשם
עדכן
38 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש במתכון לוופל בלגי בפסח?
אם לא, האם יש לך מתכון?
תודה ענקית וחג שמח!

היי ניקי.
יש מתכון לפנקייק ללא גלוטן פרווה?
תודה

הי ניקי, יש לך מתכון של פנקייק ללא גלוטן מקמח כרגיל?
אשמח לקישור, תודה….

פשוט מושלם!
כמה זמן חיכיתי לטריק שיעשה אותם בעלי צורה חיננית ולא יגמר בזוועה חזותית. תבורכי! כל בני הבית טרפו את זה בשניות:)

היי ניקי,
על איזה קמח ללא גלוטן את ממליצה ומאיפה ניתן לרכוש?
רכשתי (לא זוכרת את שם החברה) מסופר ב18 שח וממש לא היה אכיל, זרקתי הכל, תודה.

הכנתי עם קמח “כרגיל” יצא מושלם!! תודה ניקי יקרה

לא מומלץ.
אולי אחרי מספר ניסיונות זה משתפר, אבל לא אנסה שוב.