יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי בשר תבשילי עוף ובשר בתנור

שיפודי שווארמה

8 יוני 2012
(Visited 10,606 times, 1 visits today)
שיפודי שווארמה

שיפודי שווארמה

ואם אין לי מנגל ובכל זאת בא לי להכין שיפודים ? פשוט וקל תוך 15 דקות הכל מוכן.

מרכיבים:

400 ג’ שווארמה חתוכה לקוביות
(תגידו לקצב שזה לשיפודים)
1/3 כוס שמן זית
כפית תבלין לשווארמה
חצי כפית כמון
כפית פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

    זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
    החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
    אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
    יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
    אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

הכנות:

1. לערבב את התבלינים ושמן הזית ולהשרות את השווארמה כחצי שעה.

2. לשפד את השווארמה ולסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות.

הרשם
עדכן
33 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מה שלומך ניקי היקרה ?
מקווה שהחופש עם הילדים עובר לך בכיף…
האם מתאים כאן שיפודי פרגיות?

הי ניקי
האם מתאים גם עם שיפודי אנטריקוט?

אפשר תלבין לסטייק או תבלין לפרגיות במקום תבלין לשווארמה??
אם לא, ילך שווארמה עם המירנדה הפיקנתית שלך או עם הבסיסית מתוך הרשימה של המירנדות לעל האש?

ניקי שלום
על איזה תכנית לשים בתנור?
האם לכסות?
תודה

סליחה על ריבוי השאלות שלי
אבל לא היה בחנות תבלין שווארמה אז חפשתי מרינדה אחרת באתר שלך ומצאתי את
״משרה דבש וקינמון״. זה מתאים לשיפודי הודו נקבה בתנור?
תודה לך 🙂

הי ניקי
האם אפשר השיפודים האלו טובים בהקפאה?
ממש תודה לך את המצילה שלי:)
שתיהיה לך שנה מקסימה!

היי ניקי, חייבת לציין שאני מבשלת כל יום וחייבת לציין שכל המתכונים מהאתר הנפלא שלך… את נותנת המון השראה וחשק לבשל.. תודה רבה לך!!
שאלתי האם לשמן את נייר האפיה בשמן זית או רגיל?