שיפודי שווארמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שיפודי שווארמה

שיפודי שווארמה

ואם אין לי מנגל ובכל זאת בא לי להכין שיפודים ? פשוט וקל תוך 15 דקות הכל מוכן.

מרכיבים:

400 ג’ שווארמה חתוכה לקוביות
(תגידו לקצב שזה לשיפודים)
1/3 כוס שמן זית
כפית תבלין לשווארמה
חצי כפית כמון
כפית פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את התבלינים ושמן הזית ולהשרות את השווארמה כחצי שעה.

2. לשפד את השווארמה ולסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות.

19531 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
אירה

היי ניקי, חייבת לציין שאני מבשלת כל יום וחייבת לציין שכל המתכונים מהאתר הנפלא שלך… את נותנת המון השראה וחשק לבשל.. תודה רבה לך!!
שאלתי האם לשמן את נייר האפיה בשמן זית או רגיל?

ש

היי ניקי,
לא חדשה באתר, חדשה בשאלות.
אגב האתר מקסים ואני משתמשת על בסיס יומי במתכונייך השונים.
רציתי לשאול שאלה: הכנתי את השווארמה הודו במתכון של הטיגון והבשר יצא כמו גומי ולא רך ונימוח (אגב הבישול היה מינימלי), אני רוצה לנסות את המתכון הזה. איך אני יכולה למנוע את הפיכת הבשר שוב ללא לעיס. מה גורם לשווארמה הודו להיות רכה ונימוחה? תודה

מ

צבע כזה לא יצא.הרבה יותר בהיר.שיניתי ל”גריל” בסוף,אז תפס קצת חום.אבל לא חום-אדום.

ליאת

ליאת ה. (לא רשום) | 22.04.2012 – 18:41
אם לא היית קיימת, היה צריך להמציא אותך!

שיילו

היי ניקי היקרה.
דבר ראשון תודה על הnתכון. נראה טוב…
ולשאלותי:1.ילך גם בלי התבלין לשווארמה?
2.אפשר לדעתך לבצע את המתכון הזה על מחבת גריל פסים? מתאים כאן?
תודה רבה רבה. ולילה טוב:)

מירבי

בעייתי להכין עם פרגיות במקום שווארמה??

לירן

וואו איזה מתכון!! עכשיו יצא מהתנור וזה מדהים!! תודה ניקי