יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים מתכונים מהירים וקלים

איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

3 אוקטובר 2012
(Visited 8,855 times, 3 visits today)

איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

איטריות דקיקות בדרך כלל יש בבית רוב הפעמים הן הולכות למרק הפעם החלטתי לעשות איתן משהו אחר תוספה שמתאימה לכל מנת בשר
ואני לא אציין את המובן מאליו שההכנה קלי קלות.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
10 – 15 דקות

מרכיבים:

3 כוסות איטריות דקיקות למרק
בצל בינוני קצוץ
3 עגבניות חלוטות קלופות וקצוצות
3 וחצי כוסות מים
כף שטוחה פפריקה
חופן פטרוזיליה קצוצה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות סוכר פטרוזיליה תבלינים ו2 כוסות מים, לבשל כמה דקות.

2. במחבת נפרדת לצקת שמן יכסה את התחתית ולהוסיף את האטריות לטגן עד הזהבה ולהוסיף לרוטב, לערבב במידה וחסר נוזלים להוסיף לבשל כמה דקות ולערבב מידי פעם, אני ממליצה להוסיף מעט נוזלים כי האטריות “שותות” את המים. לבדוק טעמים.

גולשים מכינים וממליצים:

יעלי : הכנתי לכבוד “הילדים” את המתכון המשגע הזה ומה אגיד לך…
הסיר התחסל גם ע”י ההורים 🙂
תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים לארוחת צהרים/ערב

דניאל : ניקי היי, הכנתי כתוספת לילדים עם השניצלים והם טרפו …שלא לדבר עלי …ממש טעים וההכנה צ’יק צ’אק מומלץ!!!

אתי : הי ניקי הכנתי את האטריות ויצא מאוד טעיםמתכון קל מאוד ,איזה כיף שיש אתר כזה טוב.
אין יום שאני לא נכנסת ומדפדפת במתכונים הטובים שלך
תודה.

הרשם
עדכן
101 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ואוו ניקי! פשוט מעדן!
הכנתי עם קציצות טונה והלך יופי ביחד…
thank you!!!

היי ניקי,
המתכון נראה מעולה. עם מה הולך טוב חוץ מסלט ליד?
אנחנו שני מבוגרים אבל מתים על ארוחות ילדים

מעולה תודה ממשש

היי, חובה פטרוזיליה??
יש לי כוזברה

איך חולטים את העגבניות? תודה רבה

כל כך טעים, אין עליך אלופה!!!

אם אפשר ברוטב צ’לי מתוק לפסטה מה צריך לשים בשבל טעים תודה