איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

איטריות דקיקות בדרך כלל יש בבית רוב הפעמים הן הולכות למרק הפעם החלטתי לעשות איתן משהו אחר תוספה שמתאימה לכל מנת בשר
ואני לא אציין את המובן מאליו שההכנה קלי קלות.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
10 – 15 דקות

מרכיבים:

3 כוסות איטריות דקיקות למרק
בצל בינוני קצוץ
3 עגבניות חלוטות קלופות וקצוצות
3 וחצי כוסות מים
כף שטוחה פפריקה
חופן פטרוזיליה קצוצה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות סוכר פטרוזיליה תבלינים ו2 כוסות מים, לבשל כמה דקות.

2. במחבת נפרדת לצקת שמן יכסה את התחתית ולהוסיף את האטריות לטגן עד הזהבה ולהוסיף לרוטב, לערבב במידה וחסר נוזלים להוסיף לבשל כמה דקות ולערבב מידי פעם, אני ממליצה להוסיף מעט נוזלים כי האטריות “שותות” את המים. לבדוק טעמים.

23347 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעלי : הכנתי לכבוד “הילדים” את המתכון המשגע הזה ומה אגיד לך…
הסיר התחסל גם ע”י ההורים 🙂
תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים לארוחת צהרים/ערב

דניאל : ניקי היי, הכנתי כתוספת לילדים עם השניצלים והם טרפו …שלא לדבר עלי …ממש טעים וההכנה צ’יק צ’אק מומלץ!!!

אתי : הי ניקי הכנתי את האטריות ויצא מאוד טעיםמתכון קל מאוד ,איזה כיף שיש אתר כזה טוב.
אין יום שאני לא נכנסת ומדפדפת במתכונים הטובים שלך
תודה.

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

ואוו ניקי! פשוט מעדן!
הכנתי עם קציצות טונה והלך יופי ביחד…
thank you!!!

1 6 7 8