איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

איטריות דקיקות בדרך כלל יש בבית רוב הפעמים הן הולכות למרק הפעם החלטתי לעשות איתן משהו אחר תוספה שמתאימה לכל מנת בשר
ואני לא אציין את המובן מאליו שההכנה קלי קלות.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
10 – 15 דקות

מרכיבים:

3 כוסות איטריות דקיקות למרק
בצל בינוני קצוץ
3 עגבניות חלוטות קלופות וקצוצות
3 וחצי כוסות מים
כף שטוחה פפריקה
חופן פטרוזיליה קצוצה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות סוכר פטרוזיליה תבלינים ו2 כוסות מים, לבשל כמה דקות.

2. במחבת נפרדת לצקת שמן יכסה את התחתית ולהוסיף את האטריות לטגן עד הזהבה ולהוסיף לרוטב, לערבב במידה וחסר נוזלים להוסיף לבשל כמה דקות ולערבב מידי פעם, אני ממליצה להוסיף מעט נוזלים כי האטריות “שותות” את המים. לבדוק טעמים.

19634 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעלי : הכנתי לכבוד “הילדים” את המתכון המשגע הזה ומה אגיד לך…
הסיר התחסל גם ע”י ההורים 🙂
תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים לארוחת צהרים/ערב

דניאל : ניקי היי, הכנתי כתוספת לילדים עם השניצלים והם טרפו …שלא לדבר עלי …ממש טעים וההכנה צ’יק צ’אק מומלץ!!!

אתי : הי ניקי הכנתי את האטריות ויצא מאוד טעיםמתכון קל מאוד ,איזה כיף שיש אתר כזה טוב.
אין יום שאני לא נכנסת ומדפדפת במתכונים הטובים שלך
תודה.

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
גן גן

סליחה על השאלה …. אבל מה זה עגבניות חלוטות? ללא הקליפה?

סיגל

בתמונה נראה כאילו יש רסק ???? או שאני טועה 🙂

נטלי

הכנתי השבוע ויצא מושלם!! היום אכין שוב 🙂

שרית

הי ניקי, מה שלומך?
תוכלי בבקשה להסביר לי למה לטגן קודם את האטריות? ראיתי גם במתכון של האורז ואטריות במיקרו שאת מטגנת אותם קודם.
למה זה? (אני גם שואלת מהתעניינות אבל גם מעצלנות של לשטוף עוד כלי 🙂 )

הלה

סליחה על שאלת התם, לא הבנתי האם יש להכין את האיטריות קודם או ישר לטיגון בלי בישול במים?

עינתוש

שאלה לי אלייך…ברשימת החומרים במתכון כתוב שלוש וחצי כוסות מים ואילו בהכנה כתוב רק שתי כוסות מים. לאן נעלמה עוד כוס וחצי מים? לאיטריות?
בתודה גדולה, עינת

anat

איך אפשר לעשות את המתכון לילדים שלא מוכנים שיהיה פירור של בצל באוכל?