איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

איטריות מטוגנות ברוטב עגבניות

איטריות דקיקות בדרך כלל יש בבית רוב הפעמים הן הולכות למרק הפעם החלטתי לעשות איתן משהו אחר תוספה שמתאימה לכל מנת בשר
ואני לא אציין את המובן מאליו שההכנה קלי קלות.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
10 – 15 דקות

מרכיבים:

3 כוסות איטריות דקיקות למרק
בצל בינוני קצוץ
3 עגבניות חלוטות קלופות וקצוצות
3 וחצי כוסות מים
כף שטוחה פפריקה
חופן פטרוזיליה קצוצה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות סוכר פטרוזיליה תבלינים ו2 כוסות מים, לבשל כמה דקות.

2. במחבת נפרדת לצקת שמן יכסה את התחתית ולהוסיף את האטריות לטגן עד הזהבה ולהוסיף לרוטב, לערבב במידה וחסר נוזלים להוסיף לבשל כמה דקות ולערבב מידי פעם, אני ממליצה להוסיף מעט נוזלים כי האטריות “שותות” את המים. לבדוק טעמים.

14742 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעלי : הכנתי לכבוד “הילדים” את המתכון המשגע הזה ומה אגיד לך…
הסיר התחסל גם ע”י ההורים 🙂
תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים לארוחת צהרים/ערב

דניאל : ניקי היי, הכנתי כתוספת לילדים עם השניצלים והם טרפו …שלא לדבר עלי …ממש טעים וההכנה צ’יק צ’אק מומלץ!!!

אתי : הי ניקי הכנתי את האטריות ויצא מאוד טעיםמתכון קל מאוד ,איזה כיף שיש אתר כזה טוב.
אין יום שאני לא נכנסת ומדפדפת במתכונים הטובים שלך
תודה.

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

לא צוין אבל מניחה שמבשלים את האחריות לפני ?

טליה

אטריות סבתא – הולך? תודה

דנה

אפשר עם אטריות רחבות?

lilush

מה אפשר לעשות אם אין עגבניות ואין כח לרדת לקנות? 😉

רחלי הודיה אלמליח

יצא מעולה

עינת

ניקי
הכנתי עם ספגטי מקמח מלא ויצא מעולה!!
תודה

דנה

שלום ניקי,
לא לגמרי הבנתי את המתכון – האם צריך להוסיף אבקת מרק? אם כן, איזו אבקה איזה כמויות ומתי?
אותו דבר לגבי שאר התבלינים – “לפי הטעם” לא כל כך עובד לי – כמה סוכר, מלח ופלפל צריך להוסיף?

תודה רבה!