פשטידת תירס ב 10 דקות הכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תירס ב 10 דקות הכנה

פשטידת תירס חלומית! הכי קלה שיש זה מסוג הפשטידות שכיף להכין וכיף לאכול. קלאסי לארוחת ערב עם גבינות טובות שנותנות טעם נהדר. לערבב ולהכניס לתנור לקח לי פחות מ 10 דקות והפשטידה נכנסה לתנור. מתכון נהדר וטעים.

20X30 / תבנית 24 / 2 תבניות אינגליש קייק

מרכיבים:

4 כוסות תירס
בצל גדול
שן שום גדולה
400 ג’ גבינה לבנה 5%
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
תפוח אדמה
4 ביצים L
140 ג’ קמח (כוס)
כפית א. אפייה ועוד טיפונת
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצל והשום לקוביות, לחמם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.

3. לגרד את התפוח אדמה, לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והתפוח אדמה, לשמן תבנית להעביר את העיסה לתבנית לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת.

Crustless corn quiche recipe

כדאי לדעת…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר

13764 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הרבה אנשים חושבים שתירס הוא ירק. היום אחדש לכם שמבחינה תזונתית התירס מוגדר כאחד הדגנים (כמו חיטה, שעורה, שיבולת שועל.. ). הוא לא דל קלוריות, אבל יש בו יתרונות תזונתיים רבים שעושים אותו אטרקטיבי במיוחד לשילוב במאכלים השונים.

יש בתירס סיבים תזונתיים בכמות גבוהה שיעזרו לנו להפחית ספיגה של סוכר וכולסטרול. חומר הצבע הצהוב כתום שנותן לתירס את צבעו נקרא לוטאין והוא נוגד חימצון אדיר שעוזר במניעת הזדקנות העין ועשוי למנוע קטראקט בגיל מבוגר. יש בו גם ויטמין B1, חומצה פולית ו.. אין צורך להוסיף יותר, רוצו להכין את הפשטידה הזו!

בפשטידת התירס שלפנינו 26 יחידות אנרגיה לכל התבנית (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות)
תוכלו לחלק את הפשטידה כולה ל25 פרוסות וכך בכל פרוסה יש כ100 קלוריות. שווה כל ביס!

פשטידת תירס ב 10 דקות הכנהפשטידת תירס ב 10 דקות הכנה

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירן

ניתן להקפיא את הפשטידה?
תודה!!

לירן

ניקי אלופה! מה אפשר לשים במקום גבינה לבנה? ויש לך מתכונים עם מוצרלה?

סוזן

היי ניקי ,
האם אפשר במקום אבקת אפייה קמח תופח ? ואם כן, אז כמה לשים ?

ספיר קורן

היי ניקי תודה רבה על כל המתכונים המעולים!!
כמה קופסאות שימורים זה 4 כוסות תירס?

שירן פ

הי ניקי, האם אפשר ללא אבקת אפייה? והאם אפשר לחתוך את הכמויות בחצי? תודה מראש

מלי מושקוביץ

הי,
האם כדאי להקפיא את העיסה לפני האפיה או אחרי?
תודה!
מלי.

רננה

היי ניקי,איך יצא בלי גבינה צהובה? לצערי נתקעתי בלי