יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות משקאות

שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

23 יוני 2021
(Visited 14,499 times, 36 visits today)

שוקו של פעם - מתכון לשוקו אליפות!

זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

מרכיבים:

120 ג’ סוכר (חצי כוס + כף)
25 ג’ קקאו (2 כפות)
25 ג’ אבקת שוקולית (כף גדושה)
45 ג’ אבקת קורנפלור (3 כפות)

חצי כוס מים
4 קוביות שוקולד חלב (אפשר יותר)
4 כפיות חלב ממותק
3 כוסות חלב (למתוק יותר לשים 2 כוסות)

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים היבשים.

2. להכנת 2 כוסות שוקו: במחבת / סיר קטן לחמם חצי כוס מים להוסיף 4 כפיות אבקה ו 4 קוביות שוקולד חלב ולערבב עד עד שהכל אחיד  השוקולד נמס לגמרי זה נראה כמו קרם שוקולד סמיך ולהוריד מהאש.

3. להוסיף 4 כפיות חלב ממותק ולערבב עד שהחלב נטמע לגמרי בתוך השוקולד.

3. להוסיף 3 כוסות חלב לערבב עד שהכל אחיד וחלק,

4. להעביר לכד מזיגה ולקרר כשעה לפני ששותים או להקפיא 20 – 25 דקות, לפני ההגשה לערבב טוב

חשוב לומר אפשר להכין את השוקו יום מראש ואפילו יומיים ולשמור במקרר, לפני ששותים צריך לערבב טוב.

שידרוגים:
להקציף שמנת מתוקה עם כף אבקת אינסטנט וניל + כף א. סוכר ולשים כף על כל שוקולד מעל לבזוק קקאו. אפשר להחליף מחצית מכמות החלב בשמנת מתוקה. יש כאן קצת יותר מ 200 ג’ אבקה לשמור בקופסה סגורה.
קוביות קרח שוקו: להכין שוקו רגיל כמו שאוהבים למלא את מגש הקוביות ולהקפיא.
בואו נדבר על מתיקות, מי שמעדיף מתוק שישים 2 כוסות חלב, זה מאוד מזכיר את שקיות השוקו של פעם. אני מעדיפה מתיקות מעודנת ולכן שמתי 3 כוסות חלב.

שוקו של פעם - מתכון לשוקו אליפות!שוקו של פעם - מתכון לשוקו אליפות!צריך עוגיות ליד השוקו נכון ?
שוקו קר

הרשם
עדכן
14 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לא הבנתי מה הכוונה בלהוסיף 4 כפיות אבקה. איזה אבקה? שנוצרת מערבוב כל החומרים היבשים? אבל יש שם יותר מ 4 כפיות, אז מה עושם עם היתרה?
אשמח להסבר

ניתן לוותר על החלב הממותק?

ערב טוב ניקי
חלב ממותק זה חלב מרוכז?

הי ניקי אהובה
האם החלב הממתוק הכרחי?
במה ניתן להמיר?
תטדה על אתר מושלם!!!!!!!

נראה מעולה כמו כל המתכונים שלך..חייבת לנסות.
האם אפשר לוותר על החלב המרוכז?

יש תחליף לחלב מרוכז או שאפשר לוותר?