עוף בולונז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף בולונז

נכון בדרך כלל מכינים בולונז מבשר טחון ? אז במקרה הזה לא בא לי על בשר טחון. שינויים באוכל זה תמיד טוב ואפילו טעים מאוד.

מרכיבים:

10 כנפיים
250 ג’ פסטה פטוצ’יני
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שטוחות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר מלא מים להוסיף את הכנפיים להרתיח, להוציא את המים לשים מים חדשים להרתיח לתבל בכורכום וא. מרק ולבשל כ40 דקות, לסנן (לא לזרוק את הנוזל) ולצנן.

2.  להוריד את בשר העוף ולחתוך קטן, לטגן את הבצל עד שהוא שקוף להוסיף את בשר העוף ולהקפיץ כשתי דקות, להוסיף את הפפריקה ושלוש מצקות ממרק העוף, לבשל כ 10 דקות.

3. להכין את הפסטה לפי ההוראות, לסנן ולהוסיף לבולונז לערבב היטב ולבדוק טעמים.

2624 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
יסמין

מה עושים עם ציר העוף?
היי ניקי,
אולי פספסתי. …

יעל

הי ניקי!! איך אפשר לעשות זאת עם עוף טחון?

גליה

הי ניקי, תגידי אם בטעות שמתי את הפפריקה במים של העוף מה לעשות הלאה?

liat

נראה מעולה! סתם שאלה: למה צריך לשפוך את המים בבישול הראשוני?

מירי

מה הקשר לבולוניה ? 🙂

אביגיל

כל המתכונים שלך כל כך טובים וטעימים שאני לא מהססת לעשות אותם

הדסה

ברכות על האתר החדש!

הולך עם חזה עוף?