פסטה ברוטב לילדים עם סוד כמוס
המתכון הזה הוא אחד מהסודות שלי במטבח אני מאוד מקווה שהילדים שלי לא קוראים את הפוסט הזה, הכל מסתכם בזה שאי אפשר לזרוק אוכל וצריך לעשות הכל כדי לא להגיע למצב הזה.
יום ראשון תמיד נשארות שאריות מסוף השבוע בגלל הכמויות שמכינים לסוף השבוע זה אף פעם לא נגמר וכאן אני באה, אני לוקחת את כל שאריות הבשר ועושה איתם משהו, אני אגלה לכם שאף אחד לא מרגיש שזה שאריות.
במיוחד כשאני משתמשת ברוטב שמאוד אהוב על אביב הוא מחסל את הצלחת ומבקש עוד ולא רק תחשבו שזה גם סוגר לי את ארוחת הצהריים ביום ראשון לא צריך לשבור את הראש מה להכין.
2 מנות
מרכיבים:
300 ג' בשרים חתוכים קטן – חזה עוף, כנפיים, שוקיים, בקר, קציצות
250 ג' כל פסטה שאוהבים
כפית אריסה (אופציה)
כפית רסק עגבניות
כף קטשופ
כף רוטב סויה
כוס וחצי מימי הבישול של הפסטה
תבלינים:
חצי כף פפריקה מרוקאית
שליש כפית פלפל שחור
3/4 כף א. מרק
הכנות:
1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות לסנן ולהוסיף כף שמן.
2. לחמם מחבת להוסיף כף שמן, רסק, קטשופ, סויה, מים ותבלינים להרתיח לבשל כשתי דקות על אש בינונית להוסיף את הבשרים ולבשל כדקה.
3. לערבב עם הפסטה ולהגיש.