עוף בולונז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף בולונז

נכון בדרך כלל מכינים בולונז מבשר טחון ? אז במקרה הזה לא בא לי על בשר טחון. שינויים באוכל זה תמיד טוב ואפילו טעים מאוד.

מרכיבים:

10 כנפיים
250 ג’ פסטה פטוצ’יני
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שטוחות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להרתיח סיר מלא מים להוסיף את הכנפיים להרתיח, להוציא את המים לשים מים חדשים להרתיח לתבל בכורכום וא. מרק ולבשל כ40 דקות, לסנן (לא לזרוק את הנוזל) ולצנן.

2.  להוריד את בשר העוף ולחתוך קטן, לטגן את הבצל עד שהוא שקוף להוסיף את בשר העוף ולהקפיץ כשתי דקות, להוסיף את הפפריקה ושלוש מצקות ממרק העוף, לבשל כ 10 דקות.

3. להכין את הפסטה לפי ההוראות, לסנן ולהוסיף לבולונז לערבב היטב ולבדוק טעמים.

3335 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


15
תגובות

  הרשם  
עדכן
יונית

היי
האם אפשר להשתמש בעוף טחון במקום הכנפיים?
תודה רבה!!!