יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

שניצלים אפויים רכים ועסיסיים

9 אוגוסט 2020
(Visited 61,204 times, 39 visits today)

שניצלים אפויים רכים ועסיסיים

זה המתכון הכי טוב לשניצלים אפויים, תחשבו על חזה עוף רך וזה לא דבר שהכי קל להשיג ועוד באפייה זה בכלל אתגר כמעט אין סיכוי נכון ?
טעות זה בהחלט אפשרי במיוחד כשלא בא לטגן ובא לי חיים קלים זה אומר לסדר בתבנית ולהכניס הכל לתנור.
אז איך מכינים שניצלים אפויים שיצאו גם רכים וגם טעימים והכי חשוב עם כמה שפחות שמן. הבריאות הרי חשובה.
עוד אחד מהסודות שלי שאני מגלה לכם איך מכינים שניצלים אפויים מושלמים. רגע אתם עדיין מטגנים ??

4 – 5 מנות

 

מרכיבים:

800 ג' שניצלונים / חזה עוף

משרה:
50 ג' קורנפלור (רבע כוס)
ביצה
140 ג' קמח (כוס)
220 מ"ל מי סודה (קצת פחות מכוס)
3/4 כפית חרדל
חצי כפית גריל עוף
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

2 כוסות פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. לשים בקערה את השניצלונים להוסיף את שאר המצרכים לערבב טוב ולהשרות 3 – 4 שעות, במידה ואין זמן גם שעה זה בסדר העיקר שתיהיה השרייה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לצפות את השניצלונים בפירורי לחם, לא התבלבלתי אין צורך לטבול את הפילה בביצה אלא ישר מהקערה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לשמן תבנית עם 2 – 3 כפות שמן, להבריש טוב שיכסה את כל שטח הנייר, לסדר את הפילה ולאפות כ 30 דקות, אחרי 15 דקות להפוך לצד השני ולאפות עוד 15 דקות.

Juicy Baked Chicken Tenders

כדאי לדעת ש..
השניצלים לא מזהיבים הם נאפים, מי שרוצה שניצל זהוב שיטגן. 30 דקות זה מספיק זמן לאפות חזה עוף, במידה והם גדולים אז תוסיפו עוד כמה דקות אפייה. אני פחות אוהבת להכין יום מראש אבל אפשר.

השניצלים האפויים המעולים האלה מתרככים בעיקר בזכות הסודה (כן, כן, המשקה). ההשריה במי הסודה מפרקת את מבנה החלבון הראשוני של הבשר ומאפשרת כניסה של נוזלים שגורמים לריכוך הבשר ולשניצלים נימוחים גם לאחר אפייה.
מכיוון שצורת ההכנה במתכון היא אפייה, עיקר הקלוריות במתכון מקורן בחלבונים- הבשר ובפחמימות- הקמח, הקורנפלור, פירורי הלחם. המרכיב השומני מופחת מאוד (3-4 כפות שמן בסה"כ), שונה בהחלט מהמתכון הקלאסי של שניצלים מטוגנים.
בהנחה שמכל הכמות מתקבלים כ16 שניצלונים / שניצלים, כל יחידה מכילה כ 220 קלוריות.
במסגרת תפריט מאוזן אפשר להניח על הצלחת 1-2 שניצלים, עם תוספת פחמימה כמו פירה או אורז, סלט טרי או ירק מבושל וקיבלנו ארוחה מנצחת ודלת שומן.

שניצלים אפויים רכים ועסיסייםשניצלים אפויים רכים ועסיסיים

הרשם
עדכן
123 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אם אין לי מי סודה,מה אפשר לשים במקום?

האם ניתן להשרות לילה מראש,ולאפות למחרת?

במקופ פירורי -הלחם ,,האם אפשר להשתמש עם במבה מפוררת ?

היי ניקי 🙂
אפשר במקום חרדל רוטב סויה וצ'ילי?

הי ניקי!

תודה על מתכונים מעולים.
הכנתי, השניצל יצא עסיסי אבל עם טעם כזה קצת של קמח.
טבלתי אותו עמוק בבלילה לפני שציפיתי בפירורי לחם. הייתי אמורה?

היי, האם אפשר להקפיא את השניצלים לאחר ההכנה אך לפני האפייה?

הי ניקי, אין לי גריל עוף, מה את מציעה לשים? יש לי את כל התבלינים בבית כולל לשוורמה.