שניצלים אפויים רכים ועסיסיים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצלים אפויים רכים ועסיסיים

זה המתכון הכי טוב לשניצלים אפויים, תחשבו על חזה עוף רך וזה לא דבר שהכי קל להשיג ועוד באפייה זה בכלל אתגר כמעט אין סיכוי נכון ?
טעות זה בהחלט אפשרי במיוחד כשלא בא לטגן ובא לי חיים קלים זה אומר לסדר בתבנית ולהכניס הכל לתנור.
אז איך מכינים שניצלים אפויים שיצאו גם רכים וגם טעימים והכי חשוב עם כמה שפחות שמן. הבריאות הרי חשובה.
עוד אחד מהסודות שלי שאני מגלה לכם איך מכינים שניצלים אפויים מושלמים. רגע אתם עדיין מטגנים ??

4 – 5 מנות

 

מרכיבים:

800 ג’ שניצלונים / חזה עוף

משרה:
50 ג’ קורנפלור (רבע כוס)
ביצה
140 ג’ קמח (כוס)
220 מ”ל מי סודה (קצת פחות מכוס)
3/4 כפית חרדל
חצי כפית גריל עוף
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

2 כוסות פירורי לחם

הכנות:

1. לשים בקערה את השניצלונים להוסיף את שאר המצרכים לערבב טוב ולהשרות 3 – 4 שעות, במידה ואין זמן גם שעה זה בסדר העיקר שתיהיה השרייה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לצפות את השניצלונים בפירורי לחם, לא התבלבלתי אין צורך לטבול את הפילה בביצה אלא ישר מהקערה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לשמן תבנית עם 2 – 3 כפות שמן, להבריש טוב שיכסה את כל שטח הנייר, לסדר את הפילה ולאפות כ 30 דקות, אחרי 15 דקות להפוך לצד השני ולאפות עוד 15 דקות.

Juicy Baked Chicken Tenders

כדאי לדעת ש..
השניצלים לא מזהיבים הם נאפים, מי שרוצה שניצל זהוב שיטגן. 30 דקות זה מספיק זמן לאפות חזה עוף, במידה והם גדולים אז תוסיפו עוד כמה דקות אפייה. אני פחות אוהבת להכין יום מראש אבל אפשר.

34452 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

השניצלים האפויים המעולים האלה מתרככים בעיקר בזכות הסודה (כן, כן, המשקה). ההשריה במי הסודה מפרקת את מבנה החלבון הראשוני של הבשר ומאפשרת כניסה של נוזלים שגורמים לריכוך הבשר ולשניצלים נימוחים גם לאחר אפייה.
מכיוון שצורת ההכנה במתכון היא אפייה, עיקר הקלוריות במתכון מקורן בחלבונים- הבשר ובפחמימות- הקמח, הקורנפלור, פירורי הלחם. המרכיב השומני מופחת מאוד (3-4 כפות שמן בסה”כ), שונה בהחלט מהמתכון הקלאסי של שניצלים מטוגנים.
בהנחה שמכל הכמות מתקבלים כ16 שניצלונים / שניצלים, כל יחידה מכילה כ 220 קלוריות.
במסגרת תפריט מאוזן אפשר להניח על הצלחת 1-2 שניצלים, עם תוספת פחמימה כמו פירה או אורז, סלט טרי או ירק מבושל וקיבלנו ארוחה מנצחת ודלת שומן.

שניצלים אפויים רכים ועסיסייםשניצלים אפויים רכים ועסיסיים

96
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

היי ניקי, אני אשמח לדעת האם ניתן להכין את השניצלים (כלומר גם לאפות ) יום קודם והם עדיין יישארו רכים או שהם מתקשים לאחר שנכנסים למקרר?
כמו כן, האם ניתן להכין את השניצלים עד לשלב שלפני האפיה, להקפיא, ולאחר מכן להוציא כל פעם את הכמות הרצויה ולאפות? (כמו שניצלים מוכנים)

תודה מראש על תשובתך ותודה על מתכונים קלים ונהדרים!

יעל

שניצלים אלופים!! טובים יותר מהמטוגנים כולם יוצאים זהובים ויפים בלי לעמוד שעות על המחבת ובלי המחנק של הטיגון
בעצם בשביל מה צריך מחבת בשרית??

ענבל

היי ניקי
אפשר להחליף את הסודה בבירה?
אני יודעת שבמתכונים עם טמפורה זה מתאים. האם גם פה?

חוה

השניצלים לא מזהיבים הם נאפים, מי שרוצה שניצל זהוב שיטגן. 30 דקות זה מספיק זמן לאפות חזה עוף, במידה והם גדולים אז תוסיפו עוד כמה דקות אפייה. אני פחות אוהבת להכין יום מראש אבל אפשר.

האם התמונה לא מייצגת? כי הם נראים בצבע כמו אחרי טיגון

אהובה

היי ניקי, רוצה לנסות ויש לי 1.153 ק”ג
איך לעבוד מבחינת הגדלת כמויות?
לעזרתך אודה:)

1 4 5 6