בולונז איטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בולונז איטריות

בולונז איטריות, הזמן קצר והמלאכה מרובה הילדים מגיעים בצהריים וכדאי מאוד שהארוחה תיהיה מוכנה, יש לי בשר טחון ומהמזווה מציצה שקית של איטריות דקיקות אני לא בעניין של מרק אבל משהו אחר בהחלט כן יאללה הלכתי למטבח נתראה…

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים דק
חצי קילו בשר טחון
2 כוסות מים
3/4 כוס איטריות דקיקות
100 ג’ רסק עגבניות
כף דבש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים אותו, להוסיף רסק, כוס מים, דבש ותבלינים להרתיח ולבשל כשתי דקות.

2. להוסיף את האיטריות והמים הנותרים ולבשל עוד כמה דקות עד שהאיטריות מוכנות, מידי פעם לערבב.

10779 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

19
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדסה

ניקי זה כבר ידוע, אבל את אלופה!!! ארוחת ערב במהירות ממה שיש בבית, משביע וטעים פשוט ונהדר,
יוגש עם גזר גמדי מוקפץ, תודה רבה והמון הצלחה לך

הדר

צריך לשים מים רותחים?

אהובה גרשוני

אני מכינה המון מתכונים שלך להיום למסיבת יום הולדת מחר. נשאר לי בשר טחון וחיפשתי משהו קל להכנה. הכנתי והאמת הופתעתי בגדול. הבת שלי הקטנה שבד”כ לא אוכלת פשוט טרפה את זה וביקשה עוד מנה:))

טל

מעולה!! תודה..

ורדית

היי ניקי, מאיזה בשר לעשות את התבשיל? בקר? עוף? תודה