בולונז איטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בולונז איטריות

בולונז איטריות, הזמן קצר והמלאכה מרובה הילדים מגיעים בצהריים וכדאי מאוד שהארוחה תיהיה מוכנה, יש לי בשר טחון ומהמזווה מציצה שקית של איטריות דקיקות אני לא בעניין של מרק אבל משהו אחר בהחלט כן יאללה הלכתי למטבח נתראה…

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים דק
חצי קילו בשר טחון
2 כוסות מים
3/4 כוס איטריות דקיקות
100 ג’ רסק עגבניות
כף דבש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים אותו, להוסיף רסק, כוס מים, דבש ותבלינים להרתיח ולבשל כשתי דקות.

2. להוסיף את האיטריות והמים הנותרים ולבשל עוד כמה דקות עד שהאיטריות מוכנות, מידי פעם לערבב.

9804 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
אמילי

היי ניקי,
אפשרי להחליף את האטריות הדקיקות בנודלס?
תודה על כל המתכונים המשגעים!

סיגל

היי ניקי
כמה מנות יוצאות בערך?
(אני צריכה לחמישה אנשים.)

שיילו

היי ניקי.
אני רוצה להכין את המתכון הזה אבל-
זה לא מעט מידי 3/4 כוס אטריות?
אפשר לשים יותר??
תודה ויום טוב..

שם

ניקי שלום רב
ראשית האתר מקסים עדכני ומעניין.
שנית בעבר הרחוק הכנתי את המכון הנ”ל בתוספת אפונה וגזר, ובמקום אטריות השתמשתי בפסטה צדפים קטנים. יצא ארוחה מלאה בצ’יק צק ולא נשאר כלום למחרת.

שם

אתמול קיבלתי למייל את המתכון, וכבר היום ניסיתי (אמנם עם אטריות נודלס והוספתי קצת חריף) יצא מעולה!!!!

שם

היי ניקי
אפשר לוותר על הדבש
אפשר לשים סילאן במקום דבש

תודה לך

שם

יצא טעים מאוד ומהיר!!!! תודה רבה