צלי עוף ופתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי עוף ופתיתים

צלי עוף ופתיתים, ביום ראשון אני מחפשת את החיים הקלים וכמה שפחות כלים לשטיפה.
אני אוהבת להכין תבשילים שנותנים לי בסיר אחד מנה עיקרית + תוספת . אז לא עבדתי קשה, לא היו לי יותר מידי כלים והכי טוב שהילדים אכלו הכל, ככה צריך להיות.

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
2 בצלים קצוצים
100 ג’ רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
סוכר לפי הטעם
חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות מים
כוס פתיתים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הרסק תבלינים, פטרוזיליה ומים להרתיח להכניס את העוף שישקע ברוטב (במידה וחסר נוזלים להוסיף) ולבשל כשעתיים.

2. להוסיף את הפתיתים שישקעו ברוטב להוסיף עוד כוס וחצי מים ( הפתיתים שותים את המים) לכסות ולבשל עוד כמה דקות.

8175 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אסנת : טעים מאוד הילדים ביקשו שאעשה את זה עוד פעם. המתכונים שלך לא רק טעימים הם ברורים קלים ומהירים תודה

שם : מתכון מעולה וקליל ממש. רבע שעה עבודה ויש ארוחת צהרים! העוף יוצא רך רך וטעים טעים !!

95
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

רציתי לשאול האם אפשר להחליף אצ הפתיתים בספגטי. תודה!!!!

אבי

הי, אם אני לא רוצה להשתמש באבקת מרק מה אני צריך לשים במקום?

גילה

הכנתי היום עם שאריות של שוקיים שהופשרו לתבשיל אחר. הוספתי קוביות קטנות של בטטה ותפוח אדמה וקצת שעועית ירוקה (הירקות החביבים על הקטן) לבישול קצר לפני הוספת הפתיתים. מקווה שהאילתור יצליח… מריח מעולה!

עינת

האם נשאר טעים יום למחרת? ואם כן איך מומלץ לחמם? תודה מראש!!

אתי יהלום

מצוין!!

דנה

היי ניקי,יש לי מספר שאלות:
האם אפשר במקום הפטרוזיליה-כוסברה?
וכשמוסיפים את הפתיתים-יש צורך לערבב?וכמה דקות לבשל אותם?
האם המים אמורים להיעלם לגמרי בסוף?

אלינוי

מעוללללההה – טעים, הכנתי פעם אחת ובטעות לא שמרתי את הלינק, אחרי זה נפלתי על כמה מתכונים שלא צלחו.
ואז שוב מצאתי את שלך!!
מעוללהההה.