פתיתים ברוטב אדום שילדים אוהבים
מחפשים תוספת טובה לארוחת צהריים בלי לעבוד קשה ? הגעתם למקום הנכון.
הפעם הלכתי על פתיתים אני ממליצה להחזיק פתיתים באופן קבוע במזווה כל פעם שצריך להכין תוספת מהירה וזולה (חשוב!) ב 5 דקות התעסקות פתיתים זה הפתרון.
בדרך כלל פתיתים זה לילדים אין ספק שזאת אחת התוספות שהילדים הכי אוהבים ואחת הקלות שיש,
זה פתרון מושלם להורים עסוקים ולילדים רעבים אני חייבת להוסיף שגם אני אוהבת לאכול את הפתיתים האלה.
הרוטב נספג בפתיתים ומנפח אותם יואוו איזה טעים! קבלו מתכון קל לפתיתים ברוטב אדום נהדר שתמיד מצליח
והכל בסיר אחד.
3 מנות
מרכיבים:
בצל
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
3/4 כף פפריקה מרוקאית
3/4 כף א. מרק
1/4 כוס מי ברז
200 ג' פתיתים (2 כוסות)
480 מ"ל מים רותחים
הכנות:
1. לקצוץ את הבצל דק ולטגן 2 – 3 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף רסק, תבלינים סוכר ורבע כוס מים לערבב להוסיף פתיתים ואת המים הרותחים.
2. להרתיח לכסות ולהנמיך את האש, לבשל 7 – 8 דקות מכוסה לכבות את האש להמתין 10 – 15 דקות לערבב ולהגיש.