טורטייה טוסט במחבת
שחיתות! אין מספיק מילים שיגידו כמה שזה טעים עזבו אל תכינו חבל להתמכר לא תפסיקו להכין.
לא השתמשתי בטורטיות קנויות וזה כל העניין אלא הכנתי לבד התאהבתי בבצק המופלא הזה. לכל מי שחושש או רוצה חיים קלים אפשר להשתמש בטורטיות קנויות ולקצר זמנים.
אני ממליצה על הבצק הזה הוא קסם, אין בו שמן או חמאה כמעט בלי מצרכים ויוצאות אחלה טורטיות (סוג של) בא לכם לשדרג את ארוחת ערב ? תרוצו להכין ותכינו כמות יפה חבל שיגמר מהר. איזה יאמי!
4 יחידות
מרכיבים:
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
200 ג' יוגורט (גביע)
חצי כפית שמרים יבשים
כפית מלח
ביצה
פרוסות גבינה צהובה
מוצרלה
עגבניה חצויה ופרוסה
הכנות:
1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד בעזרת וו גיטרה לבצק קצת דביק לכסות את הקערה ולהמתין 60 דקות.
*חשוב לומר הבצק תופח קצת (בקטנה), אין תחליף ליוגורט ואין שמן / חמאה בבצק*
2. לחלק את הבצק ל 4 חלקים כל חלק לעגל לכדור לקמח היטב את משטח העבודה ולרדד לעלה לקרוץ עיגול
3. לחמם מחבת להבריש עם שמן ולטגן את הבצק משני הצדדים.
4. לטרוף ביצה לצקת למחבת חמה להמליח להמתין כמה שניות להניח מעל את הטורטייה לטגן עד שהביצה מוכנה ולהפוך, כלומר הטורטייה הופכת להיות בתחתית. לשים פרוסות גבינה צהובה בצד ועליה פרוסות עגבניה, להוסיף גבינת מוצרלה ולקפל לשניים, ללחוץ עם תרבד להמתין כמה שניות ולהוריד מהאש. את שאר הטורטיות להכין אותו דבר.
5. לחצות ולטרוף!
אפשר להשתמש בטורטיות קנויות.