שווארמה פרגיות בתנור ב 5 דקות הכנה
איזה יאמי של מתכון כל כך פשוט להכנה, רציתי להכין שווארמה עם הנגיעות שלי ואני רוצה לומר לכם שהרבה יותר זול להכין בבית מאשר לקנות בחוץ. קבלו את השיטה שלי להכנת שווארמה ביתית מנצחת ואתם לא תאמינו כמה שזה קל.
בלי מכשירים השתמשתי במה שיש לי בבית הוספתי בצל שנתן את המתיקות שלו מינימום עבודה בקושי 5 דקות הכנה ויוצאת שווארמה עסיסית קלה טעימה שהרבה יותר טובה מהשווארמה שקונים בחוץ. עכשיו הלכתי להכין סלט ירקות וטחינה.
מרכיבים:
600 ג' פרגיות
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
תיבול:
1/3 כוס שמן קנולה
כפית מלאה גריל עוף
כף תבלין שווארמה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה פלפל שחור
שלושת רבעי כפית מלח
הכנות:
1. לערבב שמן ותבלינים להוסיף את הפרגיות לערבב טוב ולהשרות כ 30 דקות.
2. להניח את הפרגיות בתבנית ולאפות כ 40 דקות על 180 מעלות בינתיים לטגן את הבצלים עד הזהבה בסיום להוסיף את מה שנותר מהתיבול של הפרגיות ולהוריד מהאש.
3. כשהפרגיות מוכנות לחתוך לרצועות למלא את הפיתות להוסיף בצל מטוגן סלט ירקות וטחינה.