שניצל תפוצ’יפס אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצל תפוצ'יפס אפוי

שניצל תפוצ’יפס אפוי, אצל ילדים מילת הקסם זה גיוון רק ככה הולך והילדים אוכלים
הפעם החלטתי להשתעשע עם שניצל ויצאה עוד ארוחה שאני אוהבת להכין לילדים והפעם הכנתי עם תפוצ’יפס שלא ישעמם להם, קריספי קריספי! כיף לאכול ולהרגיש את התפוצ’יפס איזה טעיםםםם

מרכיבים:

5 חזה עוף דפוק לשניצל

השרייה:
חלבון
כף קורנפלור

2 ביצים טרופות
2 כפות שמן
כפית גדושה פפריקה
כפית חרדל (לא חובה)
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ציפוי:
2 שקיות תפוצ’יפס
כוס פאנקו (פירורי לחם)


הכנות:

1. לערבב חלבון וקורנפלור ולערבב עם החזה עוף, להשרות כשעתיים.

2. להכין 2 צלחות באחת ביצים שמן ותבלינים. לגרוס את התפוצ’יפס גס לחתיכות קטנטנות. ולערבב עם הפאנקו ולשים בצלחת השניה.

3. לטבול את החזה בביצה ואח”כ לצפות בתפוצ’יפס.

4. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את החזה עוף, להזליף מעט שמן זית על כל חזה. חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 15 -20 דקות להפוך לצד השני לעוד 10 – 15 דקות.

3487 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


50
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביגיל

הי ניקי,
במסגרת חיפוש אחר מתכונים עם קמח מצה וקמח תפו”א אחרי פסח חשבתי להכין את המתכון הזה עם קמח תפוא במקום קורנפלור וקמח מצה (יש לי גם קמח מלא שקצת יותר גס) במקום הפאנקו (תפוציפס יש המון..). זה יעבוד לדעתך?
תודה רבה, אביגיל.

הדר

מושלם

תמר

אה ראיתי שפאנקו זה פירורי לחם, למה את מתכוונת בתפוצ’יפס?

תמר

הלו ניקי ראשית עליי לציין אין על המתכונים שלך הם מאלפים כל מתכון שאני מכינה מהאתר שלך יוצא סופר מושלם וטעים ברמות…
לשאלה: מה זה פאנקו? ולמה את מתכוונת בתפוצ’יפס?

הדר

אהמ.. יצא טעים במיוחד תודה רבה על המתכונים המעולים!!

דורה

היי ניקי, רציתי לשאול האם חייב קורנפלור ? ואם יש תחליף לזה .
תודה 🙂