שניצל תפוצ’יפס אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצל תפוצ'יפס אפוי

שניצל תפוצ’יפס אפוי, אצל ילדים מילת הקסם זה גיוון רק ככה הולך והילדים אוכלים
הפעם החלטתי להשתעשע עם שניצל ויצאה עוד ארוחה שאני אוהבת להכין לילדים והפעם הכנתי עם תפוצ’יפס שלא ישעמם להם, קריספי קריספי! כיף לאכול ולהרגיש את התפוצ’יפס איזה טעיםםםם

מרכיבים:

5 חזה עוף דפוק לשניצל

השרייה:
חלבון
כף קורנפלור

2 ביצים טרופות
2 כפות שמן
כפית גדושה פפריקה
כפית חרדל (לא חובה)
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ציפוי:
2 שקיות תפוצ’יפס
כוס פאנקו (פירורי לחם)

הכנות:

1. לערבב חלבון וקורנפלור ולערבב עם החזה עוף, להשרות כשעתיים.

2. להכין 2 צלחות באחת ביצים שמן ותבלינים. לגרוס את התפוצ’יפס גס לחתיכות קטנטנות. ולערבב עם הפאנקו ולשים בצלחת השניה.

3. לטבול את החזה בביצה ואח”כ לצפות בתפוצ’יפס.

4. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את החזה עוף, להזליף מעט שמן זית על כל חזה. חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 15 -20 דקות להפוך לצד השני לעוד 10 – 15 דקות.

11194 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
טובה

רעיון מבריק!
אגב, אפשר להכין גם עם ביסלי.

עידית 2

הי ניקי, שבוע טוב,
ראשית, אודה לך מאוד על האתר הנפלא
שראוי הוא לשפע של תהילה
זו פעם ראשונה שאני כאן מגיבה
אבל מהמתכונים שלך תשואות רבות אני מניבה.
הכנתי הרבה דברים מגוונים
שאודות להשקעתך הם כה יעילים, מובנים וברורים,
תמשיכי לעשות חיל בכל מעשייך
תוסיפי עוד כהנה וכהנה- יבורכו ידיך!

בשבוע שעבר הכנתי משהו נפלא ביותר-שניצל זה וסלט ירקות
והוא השאיר לכולנו טעם של עודדדדדדדדדד.

אני שוב חוזרת ואומרת רב תודות
ומבקשת את סליחתך על שאני לא ממהרת לכתוב תגובות….
וזה לא חס ושלום בכוונה
כי פשוט כולנו עסוקים ורצים למשימה הבאה…..

המון הצלחה בהמשך

מעריכה מאוד
עידית

שם

ניקי ערב טוב,

תודה על מתכון מעולה, מעולה, מעולה! התענגנו על השניצלים תפוציפס שיצאו רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ!!! רעיון נפלא וטעים.

תודה, מירב

מורן

שלום רב,
ראשית כול שאפו על האתר בזכותו אני מבלה במטבח והבעל והילדים שבעים ומרוצים.
לשאלתי רשמת שניתן להכין אם ביסלי במקום התפוציפס אם הבנתי נכון אז על איזה בסלי את ממליצה ואיך לרסק אותו הכי טוב וגם לערבב אם פירורי לחם או שמספיק רק הבסלי?
תודה!

שם

חג שמח ניקי היקרה,
המתכון הזה כבר הגיע עד ארצות הברית לבן שלי, מרוב התלהבות.
יצא מצויין ולא צריך לציין איזה חסכון ענק בקלויות של הטיגון.
עשיתי אותו עם שניצל “דפוק” ועשיתי גם עם שניצל שפרסתי חזה עוף לשניים, בלי לדפוק עם פטיש, רציתי שיהיה יותר עבה, יצא עסיסי ומדהים. תודה לך.

אוהבת את האתר כייפי

אפשר לוותר על השמן בבלילה אם מטגנים את השניצלים?
דרך אגב, יש לי חברה שאופה שניצלים ובמקום פירורי לחם שמה קורנפלקס (דווקא הזולים- תירפזים) והם שומרים על השניצלים נגד התייבשות!

חזה עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה | ניקי ב

[…] עוף לא חייב להיות שניצל אפשר לגiון ולהכין איתו הרבה דברים. והיתרון שלו שהוא […]