שניצל תפוצ’יפס אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצל תפוצ'יפס אפוי

שניצל תפוצ’יפס אפוי, אצל ילדים מילת הקסם זה גיוון רק ככה הולך והילדים אוכלים
הפעם החלטתי להשתעשע עם שניצל ויצאה עוד ארוחה שאני אוהבת להכין לילדים והפעם הכנתי עם תפוצ’יפס שלא ישעמם להם, קריספי קריספי! כיף לאכול ולהרגיש את התפוצ’יפס איזה טעיםםםם

מרכיבים:

5 חזה עוף דפוק לשניצל

השרייה:
חלבון
כף קורנפלור

2 ביצים טרופות
2 כפות שמן
כפית גדושה פפריקה
כפית חרדל (לא חובה)
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ציפוי:
2 שקיות תפוצ’יפס
כוס פאנקו (פירורי לחם)

הכנות:

1. לערבב חלבון וקורנפלור ולערבב עם החזה עוף, להשרות כשעתיים.

2. להכין 2 צלחות באחת ביצים שמן ותבלינים. לגרוס את התפוצ’יפס גס לחתיכות קטנטנות. ולערבב עם הפאנקו ולשים בצלחת השניה.

3. לטבול את החזה בביצה ואח”כ לצפות בתפוצ’יפס.

4. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את החזה עוף, להזליף מעט שמן זית על כל חזה. חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 15 -20 דקות להפוך לצד השני לעוד 10 – 15 דקות.

11196 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה (שם בדוי)

אני משנה את המתכרון לגמרי- מקווה שלא אכפת לך…
מכינה בדיוק כמו שלמדתי בבית… במטבח של אבא… (!) לא של אמא- אצלנו אבא לוקח פיקוד במטבח. רק את הציפוי אני עושה עם תפוצ’יפס, נשמע אחלה רעיון… לא ניסיתי אבל אנסה.
תודה רבה רבה על כל המתכונים!!
מאיפה את מקריצה את כולם, אה??

shaylee

האם ניתן להוריד את השמן מהמתכון? פשוט אני בדיאטה ואסור לי כ”כ הרבה שמן.
איך מורידים את כול כמויות השומן שיש בשניצל זה כדי שכן אוכל להנות ממנו?

shlomit4155

בעצם למה צריך להשרות? מה נותנת ההשריה?
תודה רבהרבה!

מיתר

ניקי שלום,

לאחר ההכנה אפשר להקפיא?
רק אחרי שהם התקררו?

תודה מראש
אגב , אני רגילה לטגן והפעם החלטתי לאפות כמו במתכון, יש הבדלי טעם ברורים?

דוד

מה זה חלבון ואיפה משיגים אותו
תודה

מינדי

היי ניקי
רציתי לשאול-אין לי קורנפלור אבל יש לי עמילן תפו”א, זה גם בסדר?

סיגל מור

לניקי היקרה
הכנתי את השניצל האפוי עם הצ’יפס ,משפחתי נהנו מאוד ושיבחו את האוכל
תודה על המתכונים הקלים להכנה אך טעימים
וכן אתרך נוח וקל יישר כוח